No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Test: Parem või parem pöial ristamisel peal

by - teisipäev, detsember 10, 2019



Parem või vasak? See, kuidas te oma näppe hoiate, võib paljastada teie isiksuse.

Mida ütlevad sinu käed sinu isiksuse kohta? See, kuidas te sõrmedega ristate, näitab teie isiksuse ja iseloomu eripära. Julge see kehakeele test läbi teha.
Miks kehakeel on nii edukas? Kas on tõsi, et meie liikumised võivad öelda rohkem kui meie sõnad? Jah, see on õige.
See test näitab teie iseloomu, isiksust ja isegi teie tulevikku.

Küsimus on väga lihtne:kumma pöidla asetad oma sõrmedele ülemiseks- parema või vasaku?

Tehke lihtsalt see žest tahtmatult ja vaadake, milline käsi domineerib.
See, mis jääb peale kuulub selle külje poole, mis teid kõige rohkem mõjutab.

Nüüd, vaatame tulemusi:

1 parem pöial peal


See tähendab, et olete väga empaatiline, toetav ja annate teistele parimat nõu. Teie lahket isiksust ei tohiks segamini ajada süütukesega, sest otsustes olete väga põhjalik, analüüsite kõike plusse ja miinuseid, te ei tee otsuseid impulsi alusel.
Armastuse väljal olete väga väljendusrikas, mõned arvavad, et kukute väga kiiresti, kuid tõde on see, et elate intensiivselt. Olete väga seltskondlik, saate vastassoost inimestega väga hästi läbi, mis võib põhjustada teie partneri armukadedust, niiet olge ettevaatlik ja tähelepanelik, et ei põhjustaks ilma asjata meelehärmi.

Negatiivne on see, et olete teiste arvamusele väga vastuvõtlik, tundub, et otsite kõigi nõusolekut. Negatiivse kommentaari saamisel muutute väga kurvaks ja väldite neid, jätate oma arvamused sageli tahaplaanile. Ärage nii tehke!
Olete siin elus selleks, et olete ISE õnnelik, mitte selleks, et teisi õnnelikuks teha.

2 vasak pöial peal


Teil on võimsad instinktid! Te justkui võiks tulevikku arvata. Uue kollektiivi sisenedes olete reserveeritud, salapärane ja tõsine. Olete oma sõprade suhtes valiv ja väga vähestel on privileeg teada saada teie lahedat, naljakat ja sõbralikku poolt. Olete püsiv, mõni ütleks, et kangekaelne, võtate riske, kuid alati ei meeldi teile oma projektidesse inimesi kaasata, kuna olete „iseseisev”.
Armastuse valdkonnas ütlevad mõned, et sinuga on “igav”, sest naudid head raamatut, filmi või kohvi joomise vaikust. Võite selle üle uhke olla, sest see näitab, et olete armastuse osas intelligentsem ja teate, kuidas nautida seda, mis elus tegelikult oluline on.




You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate