No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

TEST: Millised muutused teie isiklikus elus ees ootavad?

by - pühapäev, detsember 29, 2019


Kas soovite teada saada, mis on teie isikliku elu lävel?
 Siis vali kohe ja kõhklemata üks pildil olevatest purkidest.


Kui olete valinud esimese purgi, siis pole praegu aeg tõsisteks otsusteks. Lähitulevikus on teie suhetes rohkem tundeid kui loogikat. Sukelduge oma peaga kiresse ja nautige lihtsalt hetki, mida saatus teile pakub.


Need, kes valisid purgi nr 2, - teid ootavad elus ees romantiline periood. See on teile meeldiv aeg, ärge laske seda mööda. Romantiline kohting ja meeldiv üllatus provotseerivad teie isiklikus elus uut ringi.


Sa saad rohkem kui annad. Lähitulevikus kohtletakse teid tähelepanuga, mõistvalt, ning teie eest hoolitsetakse. Teid kaitstakse rahutuste ja leina eest. Võttes vastu kõik selle, mida teie kallim on teie jaoks ette valmistanud, tähendab teie suhte kvaliteedi tugevdamist ja paljulubavat suhet.


Teie suhet ootab uus etapp. See on dramaatiliste muutuste periood. Kasulik oleks emotsioonid välja lülitada ja analüüsida teie suhtes toimuvat. Mõelge, kas kulutada aega ja energiat vanale suhetele. Kas see on teie jaoks rahuldustpakkuv. Kuid samuti võite sel perioodil kohtuda täiesti uue inimesega, kellega teil on kohe hea klapp ja mõistmine.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate