No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Miks ei tohi peegli ees nutta!?

by - laupäev, märts 11, 2017


 Peeglitega on seotud palju legende, hirmulugusid ja müstilisi rituaale.Kui inimene sureb, kaetakse kõik majas olevad peeglid, et tema hing ei eksiks ära paralleelsesse maailma.

Peegli lõhkumine – toob õnnetust. Seda teavad kõik. Pea iga tütarlaps teab, et peegli kildudest ei tohi ennast vaadata, muid võib kaotada kogu ilu. Kuid on vähe neid, kes teavad, et peegli ees ei tohi nutta. Tuleb välja, et selles peitub sügav tähendus!
 
Miks ei tohi nutta peegli ees? Peegli ees nutmine – toob ebaõnne?

Kust pärineb selline ettevaatlik suhtumine peeglitesse? Kogu aeg on inimesed uskunud, et see interjööri element polegi nii kahjutu, kui emapilgul tundub. Sellel on võime endasse talletada ja peegeldada välja igasugust informatsiooni. Mõningatel juhtudel kiirgab see erilisi vedelikke. Kas see on tõsi või väljamõeldis – pole senini veel teada. Kuid selle eseme energeetika on tõesti päris tugev. Seepärast tuleks peegliga ümber käia ettevaatlikult.

Miks ei tohi näiteks nutta peegli ees? Asi on selles, et peeglil on omadus peegeldada meie igapäevast tegevust. Bioenergeetika spetsialistid kinnitavad, et peegeldatav informatsioon koguneb ja selle tagajärjel paisatakse meie maailma võimsaid energeetilisi laineid. Need on võimelised mõjutama majaelanike saatust. Mida sa kiirgad seda sa ka saad, rämedalt öeldes! Kui inimene on peegli ees heas tujus ja naeratusega näol siis peegelduv energia on ka positiivne. Aga kui ta on peegli ees pisarates, siis võlu peegli klaas  jätab ta meelde just sellisena ja hakkab tasapisi ruumi täitma negatiivse energiaga. Just seepärast ei tohi peegli ees mitte ainult nutta vaid ka suhteid klaarida, skandaalitseda, kakelda jne.

Kas bioenergiasse uskuda või mitte – on igaühe isiklik asi. Aga on ka palju proosalisem seletus selle eseme kohta. Eriti puudutab see tütarlapsi. Nõustuge, et nuttev naine näeb välja armas ja liigutav ainult piltidel ja mängufilmides. Ja seda ka ainult tänu grimeerijatele. Reaalses elus on kõik teistmoodi. Ära nutetud silmad, paistes silmaalused, punane nina ja laialivalgunud ripsmedušš ei ole kellelgi veel veetlust andnud. Näha ennast selliselt – on garantiiks, et paha tuju kestab kogu päeva. Nii et ennem kui ennast vaadata, püüdke rahuneda, peske nägu ja tehke ennast korda!

Veel üks huvitav asjaolu, mis on seotud sellega, et mitte mingil juhul ei tohi peeglisse vaadata öösel. Te võite öösel naha midagi sellist millest juuksed tõusevad püsti! Seda võiks pidada normaalseks ebausuks, kuid ainult ühel juhul: kui asi puudutab inimest kellel puudub kujutlusvõime ja sellel ei ole tähtsust igapäevastes pisiasjades. Aga inimestele kellel on tundlik psüühika ja suur kujutlusvõime, siis tõesti on parem kui nad ei läheks peegli ette pimedas. Kujutlusvõime – on salakaval ja ettearvamatu!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate