No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Õnne toovad leiud: 10asja, mis toovad õnne.

by - pühapäev, märts 05, 2017


Elus juhtub tihti, et me kaotame asju, kuid samas me ka leiame üht-teist. Mõningad neist on aga õnnelikud leiud, mis on võimelised tooma uuele omanikule õnne.
Lapsepõlvest saati on meid õpetatud, et võõrast ei tohi võtta. Paljudele on tuttav selline fraas „samapalju  kui leiad, samapalju  ka kaotad“, seega tuleks leitud asjadesse suhtuda ettevaatlikkusega ja ei tohiks üles korjata igat asja, mida leiate oma teel. Näiteks on asju, mis on täis negatiivset energiat. Nende hulka kuuluvad nõelad, sõrmused, kaelas kantavad ristid, aga samuti ka asjad mis asuvad ristmikel.
Meie esivanemad uskusid, et leiud on kõrgemalt saadetud märgid, mis hoiatavad, ennustavad ja  juhivad teatud mõtteid mõtlema. Kuidas aga mitte minna mööda oma õnnest ja millised asjad toovad õnne?

HOBUSERAUD

Rauast hobuseraud, mille te olete leidnud on edu ja rahalise heaolu sümboliks. Teed oma õnnele saate juhatada, kui te võtate hobuseraua kaasa ja kinnitate selle oma ukse kohale. See rituaal on sügavate juurtega, kuna vanasti võis hobust endale lubada vaid rikas inimene. Selle leidjat peeti õnnelikuks, kuna rikkad kaunistasid oma hobuste hobuseraudasid kalliskividega.

IKOON

Selline leid tähendab, et kõrgemad jõud kaitsevad ja valvavad inimest, kes juhuslikult leidis ikooni. Enne kui seda maast üles tõsta tuleb lausuda:“ Jumal õnnistagu“. See saatuse märk ennustab edu kõikides püüdlustes. Ent tasub meeles pidada, et ilma siira usuta ei muutu eriti elus midagi. Ikooni tasub viia kirikusse ja seda pühitseda ja alles siis tohib seda koju viia.

KASUTUSKÕLBLIK KELL

Leides töötava kella – tähendab see uue ja eduka elu algust. Samuti arvatakse, et see on omamoodi hoiatus kõrgemalt. Selline leid paneb meid mõtlema, et aeg läheb paratamatult edasi ja ei jää mahajääjaid ootama. Tasub kiirustada ja meenutada varem ootele pandud töid ning täita kõik lubadused, et edasine elu oleks edukam ja tooks ainult õnne. Kanda seda kella ei tasuks, kuid võib üritada selle omanikku otsida. Ülim edu saadab seda, kes leiab üles selle endise omaniku ja tal õnnestub see kaotatud asi õigele omanikule tagastada.

VÕTI

Usutakse, et võti on kodu talisman ja kaitseb kurjade vaimude ja kavatsuste eest. Mida vanem on teie leid seda aktiivsemalt eraldab see kodu kaitsmiseks energiat. See tasub panna lävepaku alla ja öelda: „ Kui koer ei haugu, nii lukk ei sulgu, kuid maja on valve all ja kurjus taganeb“. Legendide kohaselt on leitud võti  edu pandiks kolimisel või uue elupaiga soetamisel, samuti  soodustab edukat tehingut korteri ostmisel või müümisel.

NÖÖP

Nööbi leidja saab peagi häid uudiseid. Mida rohkem on selles augukesi, seda suurema õnne toob see ootamatu leid. Õnnelik omanik võib sellest teha talismani mis kaitseb kurja silma eest. Piisav on kui nööbi aukudest panna läbi punane niit ja kinnitada sõlmega et nööp ei libiseks. Sellist talismani kantakse endaga kaasas ja hoitakse peidus võõraste silmade eest.

SÕRMUS

Noore tütarlapse jaoks tähendab sõrmus meeldivaid armastuse valdkonna uudiseid. Selleks võivad olla lähiajal abiellumine, armastuse avaldus või siis kauaoodatud saatuslik kohtumine. Ent ülejäänutel tuleks sellisest leiust hoiduda – arvatakse, et selline leitud sõrmus on võimeline hävitama loodud pereelu ja samuti lähedasi sugulasi omavahel tülli ajama. Mitte keegi ei tohiks kanda juhuslikult leitud ehteid. Need võetakse maast üles taskurätiku või salvrätiku abil ja tagastatakse omanikule. Juhul kui te ei kavatse omanikku üles otsida siis sülitage üle vasaku õla ja minge sellest mööda.

AEGUMATU MÜNT

Meeldivaks leiuks on vana kõver münt. Mida vanem on raha seda rohkem toob see õnne. Aegumatuks nimetatakse seda selle pärast, selle eest ei tohi midagi osta. Vahetada seda ka ei tasu, sest on väikese väärtusega. Selline asi on suurepärane raha talisman ja meelitab oma peremehele ligi rahalist heaolu.

SÕRMKINDAD

Kohates oma teel sõrmkinnaste paari – tähendab see meeldivat tutvust. Kui need on nahast, siis selline leid tõotab tugevaid ärisuhteid ja rahalist õnne. Kui üksik tütarlaps leiab meesterahva kinda, siis see ennustab saatusliku kohtumist vastassoo esindajaga. Mitte mingil juhul ärge võtke võõrast asja endale. Jätke see sinna või siis asetage kõrgemale – võimalik, et omanik leiab oma kaotatud asja.

SIRELI ÕIED

Vähesed teavad, et sirel nagu ka ristikhein toob õnne. Kui te nägite mitte nelja vaid viie või rohkemate kroonlehtedega sireliõit – siis julgelt lausuge salajane soov ja siis sööge see õnnelik lilleõis ära. Sellistest lilleõitest saab suurepäraseid edukuse talismane. Võite ka sireliõie ära kuivatada, pange see väikesesse karpi või kandke seda endaga kaasas.

LEPATRIINU

Kohatud lepatriinu toob õnne. Paljud rahvad peavad teda taevaseks olendiks, kes harva tuleb maapeale ja edastab jumala tahet. Abielupaar kellel pole veel lapsi, siis lepatriinuga kohtumine tähendab nende jaoks pere suurenemist. Lepatriinut võib tasakesi kätte võtta öelda oma soov ja seejärel lahti lasta. Kui ta lendab kaugele siis on teie soov kuulda võetud ja varsti täitub. Juhul kui ta maandus läheduses, siis tasub pisut oodata. 


Olge tähelepanelikud saatuse märkide suhtes ja püüdke olla mõistlikud võõraste kaotatud asjade suhtes. Mitte kõik ei too õnne ja edu. Soovin teile ainult õnnelikke leide ja kõikide teie soovide täitumist.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate