No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Inimesed, kes on sündinud 3., 12., 21. ja 30. kuupäeval

by - neljapäev, aprill 18, 2024



Hingenumber 3
Sündinud mis tahes kuu 3., 12., 21. ja 30. kuupäeval
Sind valitseb Jupiter

 Hingenumber 3 esindajad on varustatud naiselike energiatega, isegi mehed, mis muudab nad maksimaalseks naiselik, mõistab naisi ja kellega on meeldiv rääkida.


Numbri 3 peamised vibratsioonid: 


🟣Iseseisev, aktiivne, töökas. Enesekindel, proaktiivne ja teiste inimeste seas populaarne. Nad mõtlevad pidevalt tulevikule ja unistavad millegi suure tegemisest. Üsna varakult alustava karjääri alguses peavad nad palju rabelema. See võitlus on aga nende kasvu ja arengu jaoks väga kasulik.

🟣Kolmedele ei meeldi alluvad ametikohad ja oskusteta töö. Nad kavandavad suuri projekte ja püüavad luua endale ettevõtte, milles nad on iseenda ülemused.

🟣Kolmed õpivad eluteadust, et muuta elu ilusamaks ja rõõmsamaks. Nad tunnevad end selle eest vastutavana. Neil on terav, tähelepanelik, loogiline, avatud meel ja nad saavad oma võitluste kaudu elust hea arusaamise. Nad on head kõnelejad, suhtlejad, nõuandjad, õpetajad ja kirjutajad.

🟣Nad armastavad edu ja tunnustust ning tahavad olla edukad absoluutselt kõiges, mida nad teevad. Nagu ühed, nõuavad nad palju tähelepanu ja selleks on nad valmis palju õppima - huvitavat vestlust läbi viima, end tõhusalt kandma ja žestikuleerima, nalja ja sõnamängu.

🟣Kolmed teevad kogu elu kõvasti tööd; Nad on alati millegagi hõivatud, nad lihtsalt ei tea, kuidas puhata ja lõõgastuda. Nad saavad magada hoogu ja käivitudes ning juhtida korraga paljusid projekte. Kui üks ülesanne neid väsitab, lülituvad nad teisele.

🟣Nad sõbrunevad kergesti ja neil on lai tutvusringkond.Kolmikud on alati optimistlikud, loovad, rõõmsameelsed, teisi inspireerivad ja täis huumorit. Mõnikord tekitavad nad endale probleeme, tehes nalja nende üle, kes nende huumorit ei hinda. Sellistest inimestest saavad nende kriitikud ja vaenlased. Kolmed selle pärast aga eriti ei muretse.

🟣Neid ümbritsevad alati vastassoost inimesed. Nõrkus seksi vastu on Kolmede üks probleeme. Kuid nad on valivad ja astuvad tõsistesse suhetesse ainult nende inimestega, kes on neile soodsad.

🟣Nad armastavad oma vanemaid ja üldse kõiki sugulasi ning on perega tugevalt seotud. Perekondlikud kohustused ei ole neile koormaks. Nende elukaaslased on tavaliselt atraktiivsed, puhtad, ustavad ja igati toetavad. Kolmed aitavad kõiki, isegi nende vaenlasi, kuid ainult siis, kui nad seda paluvad. Nad pakuvad vabatahtlikult abi headel eesmärkidel.

Sobivad tööd 

Neile sobivad kõik inimteadvuse mõjutamisega seotud tegevused. Need on imelised pankurid, arstid, juristid, kohtunikud ja vaimulikud, aga ka edukad kirjanikud, rahastajad ja raamatukirjastajad. Neil on parem distsipliin kui kõigil teistel inimestel, seega sobivad nad hästi religioossete tavade, poliitika ja mis tahes haridussüsteemiga.

  Sobivus 

Nad on head sõbrad 9 ja 1 inimestega, kuid 5 ja 6 puhul võivad tekkida raskused. Õnnelikud suhted on aga alati võimalikud nende partneritega, kes arvestavad enda ja ümbritsevate omadustega.

Karma ülesanded, hoiatused 3-le:

🔹 vältida tarbetuid vaidlusi;
🔹 väldi madalate inimeste seltskonda;
🔹 kontrolli oma temperamenti;
🔹 püüa koguda raha tulevikuks;
🔹 ole kannatlik;
🔹 õppige vajadusel "ei" ütlema, sest nende harjumus öelda ainult "jah" tekitab probleeme;
🔹 õppige lõõgastuma ja vältige suurema töö ja vastutuse võtmist, kui nad hakkama saavad.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate