No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Inimesed, kes on sündinud 4, 13, 22 ja 31. kuupäeval

by - reede, aprill 26, 2024




Hingenumber 4
Inimesed, kes on sündinud 4., 13., 22. ja 31. kuupäeval.
Neid valitseb Rahu.
Rahu mõjutab oma subjekte oma müstiliste võimetega ja on mõneti kipitava energiaga.


Hingenumber 4 inimesel on järgmised omadused:
+ loovad, võitlevad tõe eest, propageerivad positiivseid muutusi : ja need on nende vaieldamatud eelised;
- aga nad võivad olla ka apaatsed, võõrandunud, rahulolematud, altid pettusele ja hävingule – need on miinused, mis võivad avalduda 4s, kes oma energiat õigesti ei juhi.

Neljad – kes nad on?

Need inimesed on REVOLUTSIONÄRID. Nad on hingelt mässajad ja kriitikud. Nad muudavad teiste inimeste karmasid. Nad suudavad kergesti leida teiste inimeste nõrkusi. Nad ei otsi kunagi lihtsaid viise ja seetõttu peavad nad palju vaeva nägema.

🟣Neljad ei seisa kunagi paigal, nad on äkilised ja ettearvamatud. Elus kogevad nad kogu aeg tõuse ja mõõnasid.

🟣Nad suudavad kergesti leida teiste inimeste nõrkusi. Tulid siia maailma andma (kõigepealt nad annavad ja siis mõtlevad). Teadvus on suunatud eesmärkide otsimisele.

🟣Rahu varustatakse neljasid tugeva intuitsiooni, läbinägeliku, tundliku meele ja hea loovusega. Sageli on neil kalduvus teisi kritiseerida ning nad ise saavad ka karmi kriitika ja hukkamõistu objektiks. Inimesed räägivad neist kogu aeg selja taga.

🟣Tänu sellele, et nad sageli muutuvad, muutub ka nende käitumine ja suhtumine maailma, mis põhjustab teiste seas rahulolematust ja ärritust. Kuid kõige selle juures on neljad oma motiividelt äärmiselt siirad, nad on truud, head sõbrad ja partnerid.

🟣Rahu annab ka salastatuse kvaliteedi. Neljad eelistavad eneseharimist või ebastandardseid radikaalseid meetodeid, mis võimaldavad neil kiiresti saada kvaliteetseid tulemusi, raiskamata aega mõttetutele sotsiaalsetele normidele ja standarditele. Nad on head vestluskaaslased ja oskavad vastassooga läbi saada, kuid suhetes kukuvad nad sageli läbi.

🟣Nad ei nõustu väga sageli kellegi nõuannete ja juhistega. Nad võivad olla tundlikud ja sentimentaalsed. Kui nad on keskendunud millelegi, võivad nad kannatada pidevate peavalude all.


Sobivad tööd:

Nad saavad end hästi realiseerida kuritegevuses, siseministeeriumi struktuurides, sest neile meeldib salaelu, mingid kriminaalsed asjad. Need inimesed vaatavad alati kriminulle, see on nende olemusele väga lähedane. Nad saavad töötada välismaal, välismaalastega. Saab aru tehnikast ja arvutitest.

 Sobivus 

Hea romantiline või äriline valik 4-le on  number 7 . Nad täiendavad üksteist, kuid nendevaheline seksuaalsuhe ei rahulda alati mõlema paariliikme soove.

Ei ole soovitav abielluda  2 esindajaga- 2 kannatavad. Abielus number 9 omanikuga on neljad ise ebasoodsas olukorras.


Karma ülesanded 4-le:

🔹 Austa ja hinda inimesi;
🔹 Vabane isekusest, ära ela iseendale;
🔹 Väldi tarbetuid vaidlusi ja konflikte;
🔹 Kontrolli oma emotsioone, väldi viha;
🔹 Õpi kiiresti ja iseseisvalt otsuseid langetama;
🔹 Loo rahaline padi;
🔹 Tee regulaarselt füüsilisi harjutusi;
🔹 Vabane kriitikast;
🔹 Pea alati oma sõna, ära anna tühje lubadusi;
🔹 Väldi ebaausaid rahateenimise viise;
🔹 Kasvatage puhtust;
🔹 Puhta elustiili juhtimine;
🔹 Tee meditatsiooni;
🔹 Jälgi oma kõnet, väldi ebaviisakust


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate