KRÕBEDAD JUUSTUPALLID
Krõbedad õlis frititud juustupallid on armastatud snäkid paljudes peredes. Neid on tegelikult lihtne valmistada, maitset saad ise täiendada, kas lisades veidi soola või tilli, murulauku jne.
KOOSTISOSAD
200 g riivjuustu (magedama palli jaoks Mozzarella juust)
1 muna
1 sl nisujahu
soovi korral hakitud küüslauku
0,5 tl paprikapulbrit
vajadusel soola
ca 1 spl riivsaia
friteerimiseks õli
Serveerimiseks:
20% hapukoort või meelepärast hapukooredippi
* Riivi juust peene riiviga või kasuta peenemat poe riivjuustu
* Lisa sisse paprikapulber ja jahu. Sega hästi läbi
* Klopi lahti muna ja lisa segule, sega.
(vajadusel maitsesta soolaga ning soovi korral lisa meelepäraseid vürtse)
* Vormi juustusegust väikesed pallid ja veereta neid riivsaias.
* Vormi juustusegust väikesed pallid ja veereta neid riivsaias.
* Küpseta 3-4 minutit rohkes kuumas õlis kuldseks palliks.
Serveeri kuumalt koos hapukoore või hapukooredipiga.
Serveeri kuumalt koos hapukoore või hapukooredipiga.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.