No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

"Kuldne vihm" - tehnika, mis vähendab pingelisi olukordi.

by - kolmapäev, aprill 09, 2014


 Me kõik saame olla võlurid!
 On olemas üks väga efektiivne tehnika, mille nimetuseks on “Kuldne vihm”. Seda tehnikat on hea kasutada kui on tekkinud inimeste vahel pingeline situatsioon, tüli, vaidlus ja me soovime, et meie kaaslane rahuneks kiirelt.
Kui Teie kõrval on inimene, kes on ärritunud või närviline, kujutage endale ette, et see inimene seisab kuldse vihma all, ta on rõõmus ja naerab. Oma mõtetes öelge : “Valgus, Headus, Armastus”, mõne minuti pärast märkate, et inimene rahuneb, tema tuju muutub ja ta muudab juttu teemat. Seda tehnikat saate ka kasutada kui inimest pole Teie kõrval, meil kõikidel on õigus teisi inimesi armastada. 
Lihtsalt kujutage endale ette, et inimene seisab kuldse vihma all ja sama aeg see inimene, võib tunda soojust kätes ja jalgades, ta võib Teile helistada või muul viisil endast märku anda.
Kui teete seda tehnikat, siis ise peate olema rahulik ja tunda soojust selle inimese suhtes kellest mõtlete ja nautige selle tehnika tegemist.
Armastus, mida kiirgate tõmbab Teie ellu puhast ja heledat energiat, sellega saate ka puhastate keskkonda enda ümber, aitate ise ennast ja teete maailma puhtamaks ja paremaks.

Altaja Kodumaagija

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate