No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Munkade imesalv paljude haiguste vastu.

by - esmaspäev, aprill 14, 2014



Imeline salv paljude haiguste vastu. Õigeusu munkade poolt loodud.
Salvi on väga lihtne valmistada ning see on väga efektiivne ( kui te vaevute internetist otsima siis leiate te tõesti tohutu hulga positiivseid kommentaare).
Selle abil on võimalik välja ravida paljusid haigusi.

Ravivat salvi on võimalik kasutada: 
 bronhiidi, angiini, keskkõrvapõletiku, põskkoopapõletiku, hambavalu, dermatiidi, lipoomi, süstimisest tekkinud naha paksendite, vigastuste, traumade, näo, lahtiste haavandite, liigesepõletiku, käte ja jalgade naha pragunemise, diateesi, haavandite, naistehaiguste puhul. Salvi võib väga edukalt kasutada ka põletuste puhul.

Aitab igat pereliiget, sõltumata vanusest, kuna salv on looduslik ja vastunäidustusi ei ole!


VALMISTAMINE: Keeda üks kanamuna kõvaks (kodune), munakollane hõõruda läbi peenikese sõela. Panne valmis mass kõrvale. Kõrges potis (umbes 5liitrit ) kuumuta kuni pragisemiseni 400ml (2 klaasi ) rafineerimata toorest päevalilleõli (soovitavalt samuti kodune ). Kuumutatud õlisse panna kaks tikutoosi suurust tükki mesilasvaha kollakaspruuni värvi. Oodata seda pidevalt segades, kuni see on täielikult sulanud. Lisame eelnevalt läbi sõela aetud munakollase – võtke sõrmedevahele tükike munakollast ja visake see õlisse ( sel hetkel peate te valmis olema järsu mahu tõusuks mõned korrad ) seepärast olge valmis kiiresti potti tulelt eemaldama. Peale seda kui õli on rahunenud asetage pott uuesti tulele. Jätkame munakollase viskamist kuni see otsa saab, segu lusikaga pidevalt segades 5 minuti jooksul. Lülitame pliidi välja ja jätame seisma 15 – 20 minutiks. Siis surume segu läbi marli ja jahutame. Saadud massi võib säilitada purgis külmikus või kuivas jahedas kohas (keldris ).
Rafineerimata õli saab nt.  - toidud24.ee

Mida saab ravida selle salviga ja kuidas seda kasutada erinevate haiguste puhul.
Salv on väga efektiivne. Kui salvi on vaja määrida siis kuumutatakse seda 40g vesivannil.

SEE RAVIB

PÕSKKOOPAPÕLETIK – Supilusikatäis sulatatud ja koheselt pipetti tõmmatud salv lastakse ninna kõige hullema põskkoopapõletiku korral. Et see salv ära ei jahtuks tuleb seda kõike teha kiiresti. Piisab kui salvi ninna tilgutada päevas paar korda tunniajase intervalliga ja võib lahti saada isegi kuu aega kestnud põskkoopapõletikust. Salv tungib põskkoopapõletiku kolletesse ja tõmbab tohutu jõuga mäda välja!
MÄDANE KÕRVAPÕLETIK – Tehke vatitampoon ja pange see kõrva. Vajadusel vahetage tampooni, samal ajal määrige salvi kõrva taha. Salv tõmbab enda poole mäda tohutu jõuga. Sel meetodil võib ravida igasugu kõrvapõletikke mitte ainult mädaseid.
KURGUPÕLETIKUD – Mädakolded kurgus, mädane angiin. Määrida salviga kurku, pannes kaelapiirkonda kompressi. Kui seda teha õhtul, iga tunni järel korrates protseduuri siis hommikuks mädaniku kolle lõhkeb.
BRONHID, MAOVALU, SOOLESTIK, KOERANAELAD, ODRAIVAD. Võtke kolm korda päevas enne sööki pool teelusikatäit salvi.
NAISTEHAIGUSED – fibromüoom kuni 10 nädalat, munasarja tsüstid, munasarja põletikud, rinna põletik. Panna tuppe tampoon salviga, vahetata hommikul ja õhtul. Peale nädalat on tsüstidest jäänud ainult mälestus, kuid fibromüoomiga läheb kauem. Rinnale panna salviga määritud salvrätik, selle peale kompressi paber või tsellofaan. Võimalusel vahetada iga kahe tunni järel.
PÕLETUSED, PAISED, HAAVANDID, TURSED, HAMBAVALU, PÕLVEDE LIIGESEVALU ravitakse salviga. Pange salv ööseks haigele kohale, mähkige ümbert kinni, hambavalu korral hõõruge salviga hammast ja iget ning tunnete kuidas valu hakkab taanduma. Tulemus on igal juhul suurepärane.
LAHTISED HAAVANDID, GANGREEN - panna haavandile peale samuti salvrätik mis on määritud salviga ja vahetada kahe tunni pärast. Haavast hakkab ohtrasti mäda välja tulema, veendute selles ise, kui kiiresti hakkab teie päästev ravi edenema vaatamata igasugustele mittemõjuvatele kallitele preparaatidele. Põletused, paised, haavad, nahapõletikud, hambavalu (igemele vatt salviga ).
 TUGEVDAB NÕRKU JA PEHMEID KÜÜSI -Selle salviga saab tugevdada oma küüsi, hõõrudes ööseks seda küüntele.

Kõike mida peab määrima, tehakse ööseks, pannakse kompresse haigetele põlvedele, mässides sisse – ja valud hakkavad taanduma tänu lihtsale ning kergesti valmistatavale imele – imesalvile.

Kasutatud materjale - liveinternet. , userdocs. , dela-domachnie.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate