No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

6 jooki vananemise vastu võitlemiseks

by - neljapäev, aprill 17, 2014


Vananemine ei ole probleem, pigem on loomulik fenomen, mis hirmutab eriti naised täitsa ära. Ei saa peatada vananemist, kuid jah on mitmeid looduslikke viise, mille kaudu aeglustada või peita mõnda aega seda protsessi. Seekord vaatame 6 jooki, mis ei ole ainult kasulikud sulle, aga aitavad ka võidelda vananemise vastu. Te ei pea loobuma kosmeetilistest hoolitsustest või toodetest kuna võti vananemise vastu võitlemises on teie ees siin.

Vaatame nüüd neid 6 jooki, mis hoiavad teid vananemise eest mõnda aega.

VESI

Kiitus sellele inimesele, kes esimesena ütles, et "vesi on õnnistus", sest ta tõesti on ja ta ei täida mitte ainult meie igapäevast vedeliku vajaduse tarvet, vaid aitab ka vananemise vastu võidelda. Tegelikult kui sa jood vett, siis see mitte ainult ei soodusta keha temperatuuri hoidmist, vaid transpordib samuti hapnikku rakkudesse ja aitab kaitsta liigeseid ja elundeid. Lisaks sellele vee joomine hoiab keha niiskuse taset ja toob sära ja värskema jume nahale. Samuti võtab vesi osa jäätmete väljutamisest sinu kehast. Need on põhjused, miks vesi on selles top 6 vananemisvastaste jookide listis esimesel kohal. Nagu toit ajule, peaksid tekitama endas harjumuse juua 8-10 klassi vett päevas, et võidelda akne, kortsude ja naha kuivuse vastu.

PUNANE VEIN


Teisena on nimekirjas punane vein mis on rikastatud resveratrooli ühendiga, millel on vananemisvastased omadused ja see sisaldab ka looduslikult esinevat antioksüdanti
polüfenooli tänu viinamarjadele, mis on väga kasulikud vananemisega võitlemisel. Veel enam, kui sa jood veini, siis sinu keha vabastab ühendi nimega pikeatannool, mis aitab peatada rasvarakkude kasvu kehas. Nii, et võib öelda, et punane vein võitleb kahte moodi vananemise vastu. Edaspidi, võid võtta klaasi veini pärast õhtusööki, et hoida end vananemise vastu.

PIIM

Piim on väga tervislik ja kasulik inimestele, kuna annab kaltsiumi, mida armastavad sinu luud ja samuti annab proteiini, mida armastavad sinu lihased. Tegelikult kui me ütleks, et piima on vaja juua kõigil inimestel igas vanuses, siis see ei oleks vale, sest ta täidab paljusid vajadusi kehas ja hoiab meid tugevatena, vormis ja tervetena. Seetõttu, peaksid jooma vähemalt ühe klaasi piima igapäevaselt, et vältida probleeme luudega ja lihastega ja samuti võidelda vananemise vastu.

KOHV

Neljas nimekirjas on kohv, mis on rikastatud antioksüdantidega, mis ainult ei tugevda närvifunktsioone ja ei aita võidelda Parkinsoni tõvega, vaid kiirendab ka sinu kognitiivseid funktsioone ( vaimsed funktsioonid) koos ainevahetusega. Veel enam, juues ühe tassi kohvi päevas hommikusöögi ajal , mitte ainult ei aita hoida sinu südant tervemana ja nooremana aga takistab ka mõne vähi tüübi vallandumist sinu kehas vähendades võimalust nende ilmnemiseks.

ROHELINE TEE

Viies jook nimekirjas top 6 jooki on roheline tee, mis on veel üks hea valik vananemisega võitlemiseks, kuna ta on rikas antioksüdantide poolest, mis aitavad sind vananemise vastu. Näiteks antioksüdanti oligomeerset proantotsüanidiini leidub suurel hulgal rohelises tees, mis tegelikult aeglustab enneaegse vananemise sümptomeid ja lõpuks võitleb vananemisega. Lisaks, roheline tee kiirendab ainevahetust samal ajal kui must tee aitab säilitada õiget vererõhku. Veel enam, juues rohelist teed igapäevaselt, on kasulik sulle veel ühel viisil, kuna kaitseb nahka kahjulike radikaalide eest ja samuti võitleb väga edukalt rinnavähi vastu. Sa võid juua seda igal ajal, enne või peale hommikusööki, enne lõunasööki, lõunasöögi ajal või isegi õhtul.

KUUM KAKAO


Kes ei armasta kakaod? Kas on kedagi, kellele ei meeldi kuum kakao? Ühest küljest on kuum kakao väga maitsev jook, kui samal ajal teisest küljest kvalifikatseerub ta joogina number 6 võitlemaks vananemise vastu. Nii, et kui sa oled sõltuvuses, ära muretse, sest sa jääd nooreks ja ilusaks üsna mõneks ajaks. Nii nagu punane vein, kuum kakao sisaldab samuti resveratrooli ühendeid, mis on rikastatud looduslikult esineva antioksüdandi polüfenooliga, mis aitavad väga efektiivselt ja tõhusalt võidelda vananemisega. Veel enam, kuum kakao on hea sinu tervisele ja hoiab sinu naha noorena, nii et võid juua seda paar korda päevas, et nautida selle mõjusat vananemist vastast omadust. Tegelikult on uurimus näidanud, et kuum kakao sisaldab rohkem antioksüdante kui kohvi, roheline tee ja punane vein.

Ülal on mainitud top 6 jooki, mis aitavad võidelda vananemisega. Sa võid neid proovida, et hoida oma nahka loomulikult noorena piisavalt pika aja.


Allikas - humannhealth.com

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate