No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Loorber annab eluenergiat, edu ja soovide täitumist

by - neljapäev, aprill 10, 2014


Loorberile on antiikajast peale omistatud erilist tähendust.Loorberipuu kasvab Vahemere ääres. Vanas Kreekas peeti teda kuulsuse sümboliks, loorberi okste või pärja kinkimine oli Vanas Kreekas suur austusavaldus, sellest ka ütlus loorberitele puhkama jäämisest.
Loorber-on puhtuse, sihikindluse, triumfi ja surematuse sümbol. Loorber annab eluenergiat, edu ja soovide täitumist.

Kreeka müütides on üks lugu sellest, et Päikese valguse ja luule jumal Apollo oli armunud imeilusasse nimfasse, kelle nimi oli Dafna. Apollo pidevalt ja igal pool jälitas Dafnat, selleks et ennast päästa Dafna palus oma isa muuta teda võlujõuga loorberi põõsaks. Sellest ajast loorber oli Apollole kõige meeldivam taim ja ta kaunistas sellega moosekantide, lauljate, tantsijate pead. Iidsed kreeklased arvasid, et loorber omab maagilised võimed ja kasutasid seda rituaalide läbiviimisel ja uskusid, et loorber toob, võitu, edu, õnne.
Proovige ka Teie loorberiga meelitada endale ellu edu ja õnne!

* Kirjutage loorberi lehel oma soov ja seejärel visake leht põlevasse ahju või kaminasse, oodake et loorberi leht põleks ära. Vaadake mis toimub mõne aja pärast.
* Asetage oma korterisse või kodus tuppa, kus kõige rohkem veedavad aega lapsed ja perekonnaliikmed. Pange igasse nurka üks loorberi leht- loorber peletab eemale kõik haigused.
* Kandke endaga kaasas pidevalt loorberi lehte, see kaitseb Teid erinevate ebameeldivuste ja õnnetusjuhtumite eest.
* Võta 4 lehte ja pane välisukse mati alla. Võõras halvaga tulles, Su perele liiga ei tee. Kõik viib tagasi endaga kaasa.
*Välisukse kohale riputage kimbuke 5 loorberi lehest, mis on seotud kinni punase niidiga või paelaga, inimesi kes elavad selles korteris või majas hakkab saatma edu tegevuses ja toimingutes.
* Loorberi oksake, mis on asetatud lapse voodi kohal hoiab last negatiivsete mõjude eest.
* Sinna kus Te hoiate tavaliselt raha- rahakott või mingi teine koht, pange sinna loorberi leht, kuid esialgu tilgutage sellele natuke apelsini aroomõli, loorber tõmbab raha enda ligi.
* Kui asetada loorberi lehed ümber voodi, kus naine sünnitab, siis ei ole sünnitusvalud nii tugevad ja valusad.
* Selleks, et tõmmata ellu positiivsed muudatused, hõõruge loorberit näpude vahel, hingake sisse loorberi aroomi ja valjusti öelge oma taotlus-soov Kõrgematele jõududele.
* Pange loorberi leht padja alla, loorber toob head unenäod
* Loorberi aroom päästab ülepingete eest ja annab juurde jõudu neile, kes tegelevad spordiga.
* Kui te asetate 4 loorberi lehte vaiba alla välisukse juurde, siis toob see Teile edu. Kuid neid tuleb asetada nii, et leherootsad oleksid koos ja tulek välja nagu rist aga iga kuu, noorkuu ajal tuleb need lehed vahetada uute vastu.
* Selleks, et noorpaaril oleks õnnelik kooselu, enne pulma ööseks pange pruudi ja peigmehe jalanõudesse loorberi lehed, hommikul võtke välja ja ärge unustage tänada loorberit abi eest!
* Kui teil on liigesed haiged, siis võta 10 loorberi lehte, pane termosesse, kalla neile peale umbes1 liiter keeva vett ja jäta ööseks seisma. Joo see ära 1 päeva jooksul, nii on vaja teha 10 päeva.
* Ühtlasi oleks hea kasutada loorberit iga toidu tegemise juures.

Selline maagiline loorber on meile kingitus.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate