No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

22.02.2022 see on võimsaim peegelkuupäev- maagiliseim päev

by - esmaspäev, veebruar 21, 2022



2022. 22. veebruar saab olema kümnendi tugevaim kuupäev ja praeguse aastatuhande üks eredamaid peegeldusi. See maagiline päev toob kogu inimkonnale ja kõigile meie planeedi elanikele palju katseid ja imelisi sündmusi.
Numeroloogid nimetavad seda kuupäeva ka kuue kahe päevaks ja omistavad sellele paranormaalseid, isegi maagilisi omadusi.
Miks mul on tunne, et 2022.02.22 peab juhtuma midagi.

AASTA VÕIMSAM PEEGELKUUPÄEV ON SAABUMAS - 22.02.2022. KUI OHTLIK SEE PÄEV ON JA MILLE EEST NUMEROLOOGID HOIATASID.


Absoluutselt peegelsiledad kuupäevad (palindroom) on väga haruldane sündmus ja seda ei juhtu mitte igal aastal. Kujuta ette, et selline päev kordub alles 180 aasta pärast.
See on uskumatu kuupäev 22.02.2022 - pöördepunkt meist igaühe saatuses. Muutuste möllavast energiast küllastunud peegelduse kuupäev jagab maailma, enne ja pärast seda. Just sellepärast soovitavad esoteerikud ja numeroloogid sel päeval ennast ette valmistada ja olla ettevaatlik! Kõigil on sel päeval võimalus panustada oma ellu.
 
Aga selle kuupäeva maagia ei peitu ainult peegelpildis. Kuukalendri järgi on see ka 22. kuupäev. Selgub, et seda päeva ei valitse isegi kuus, vaid kaheksa paarisnumbrit. Ja nagu me teame, kaheksa on Karma number ja Lõpmatuse sümbol. Seega on eriti oluline olla ettevaatlik tegudes ja sõnades. Sel päeval saavad nad karmalise võla kas nullida või seda suurendada.

Paar on tasakaalu sümbol, milles hea ja kuri on harmooniliselt põimunud- harmoonia ja kaos. Sel päeval püüdke hoiduda armukadedusest, kadedusest, agressiivsusest, vihastest sõnadest, eriti vihast "põlema" minnes. Sõlmi rahu, kellega tülitsed, siruta esimesena sõbrakäsi, palu andestust.
Sel päeval suureneb elumuutuste tõenäosus. Iga inimene jõuab lähemale oma unistuse või eesmärgi saavutamisele. Usalda oma intuitsiooni - sel päeval külastavad sind õiged mõtted ja ideed. Saatus soosib sind pikalt häirivate probleemide lahendamisel.

Arvestatakse, et paremat päeva millegi soovimiseks on raske välja mõelda! See on nii tõsi! Päeva vektor on suunatud positiivsele muutusele. Nende kahtede vibratsioonid on nii võimsad, et isegi põgus mõte või juhuslik lendu lastud sõna võib tõeks saada. Olge sõnade ja mõtetega ettevaatlik!

Vähem oluline ei ole aga panna kirja oma plaanid eelolevaks aastaks - kirjuta julgelt kõik detailselt üles, mida tahaksid näha oma edaspidises elus. Aga anna endast parim, et unistused oleksid võimalikult realistlikud. Lõppude lõpuks tuleb need ellu viia. Universum saadab ainult õiged inimesed ja olukorrad. Ja meenuta ka selle päeva kuldset ajahetke - 22.22. Kui see hetk kellale saabub, ütle kõva häälega välja oma kõige salajasem soov!

Ja ära unusta tänada Universumit abi ja imeliste sündmuste eest, mis hakkavad sinu elus õige pea juhtuma. Usu Universumi väesse ja headusesse ning siis saavutad paratamatult oma unistused. Lihtsad sõnad: "Aitäh, universum! "Sellest piisab energiavahetuses tasakaalu hoidmisest "sain - anna midagi vastu" Oma tänulikkuse võid Universumile otse postituse kommentaaridesse saata.

22.02.2022 soovitatakse teha soovide täitmiseks mistahes tehnikaid - kõik need saavad olema väga efektiivsed!



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate