No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vaimsuse neli põhimõtet

by - teisipäev, veebruar 01, 2022



Pole vahet, kas inimene usub vaimsusesse või mitte.
 Neli spirituaalsuse põhimõtet on juba igaühe elus tema sünnihetkest olemas ja saadavad teda päris lõpuni!

  Esimene põhimõte on:  

"Kõik, keda sa oma elus kohtad, on sulle vajalikud. " See tähendab, et keegi ei tule meie ellu juhuslikult. Igaüks meie ümber kehastab midagi, igaüks, kellega suhtleme, kas õpetab meile midagi või aitab praegust elu-olu korrigeerida.

Teine põhimõte sätestab:  

"Mis iganes su elus juhtub, see on ainus õige asi, mis sinuga juhtuda võib. " Kõik, absoluutselt kõik, mis meiega on juhtunud, ei saanudki teisiti juhtuda. Isegi kõige väiksem detail. Pole olemas sellist asja nagu "Kui ma vaid saaksin seda teisiti teha, oleks asjad teisiti juhtunud. "Ei, nii see pole. Kõik, mis juhtus, juhtus ainuvõimalikul ja vajalikul viisil, et igaüks meist saaks oma elu õppetunni ja edasi liikuda. Iga olukord meie elus, millega silmitsi seisame, on täiuslik isegi siis, kui see esitab väljakutse meie arusaamisele ja egole. 

Kolmas põhimõte ütleb:

"Iga hetk, mil miski sünnib, on just õige hetk. " Kõik algab õigel ajal, ei varem ega hiljem. Kui me oleme selleks valmis, millekski uueks meie elus, on see juba kohal ja valmis juhtuma.

  Neljas põhimõte ütleb:  

"Mis on läbi, see on igaveseks läbi. " Nii lihtne see ongi. Kui miski meie elus lõpeb, aitab see meil kasvada. Seetõttu on vaja pärast igasuguse kogemuse saamist see koheselt vabastada ja edasi liikuda. Mõelda vaid, selles, et sa seda praegu seda loed, ei ole samuti juhuslik. Ja kui need sõnad sinuga resoneeruvad, siis ainult sellepärast, et oled võimeline neid mõistma, et mitte ükski lumehelbeke siin maailmas ei ole võimeline olema vales kohas! 

Ole enda vastu lahke.
Ole kogu aeg õnnelik.
Ela nii, nagu homset ei tuleks kunagi.
 Ja kui see tuleb, siis tuleb.... 




You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate