29. oktoober - Kaerahelbepäev
Aastaajal, mil külmad ilmad lähenevad, on kaerahelbed ülimalt mõnus, soodne ja kiirelt valmiv toit.
Kaerahelbepäeva tähistatakse 29. oktoobril . See eelnevalt kooritud ja lamestatud kaera preparaat oli viimane teravili, mille lääne ühiskond kodustas umbes 3000 aastat tagasi. Kaera kasvatamine sai alguse Vana-Hiinas umbes 7000 eKr, kuid iidsed kreeklased olid need, kes sõid tänapäeval tuntud kaerahelbeid. Kaerahelbed toovad meie taldrikule mitmeid head asjad nagu kiudained, vitamiinid ja komponendid, mis reguleerivad veresuhkru taset ja tugevdavad meie luid.
Nad on ka kolesteroolivabad ja jah, me võime neid süüa iga päev!
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.