No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Sodiaagimärgid, kes peaksid kuldehteid kandma

by - reede, oktoober 04, 2024


Astroloogia on pikka aega köitnud inimeste tähelepanu oma salapäraste ja salapäraste teadmistega planeetide ja tähtede mõjust meie saatusele ja isiksusele. Igal sodiaagimärgil on oma ainulaadsed omadused ja omadused, mis määravad meist igaühe individuaalsuse. Paljude uskumuste kohaselt võivad sodiaagimärkidele vastavad ehted tuua edu, kaitsta negatiivsete energiate eest ja rõhutada tugevusi.


Millistel sodiaagimärkidel ei soovitata kulda kanda

Kuld on üks vanimaid maa peal leitud väärismetalle. See sümboliseerib jõukust ja rikkust. Astroloogias seostatakse seda metalli kõigi planeetidega, kuid enamasti Jupiteriga.

Kuld toodab nii energiat kui soojust ning isegi hävitab negatiivseid mõjusid. Astroloogia järgi toob sellest metallist aksessuaaride kandmine ellu rikkust, õnne ja õitsengut. Kuid kõik ei peaks kulda kandma.

Veeda astroloogia järgi ei tohiks

Sõnni,

Kaksikute,

Skorpioni

Veevalaja


märkide esindajad kollasesse metalli liialt kiinduda. Kuld võib neid inimesi kahjustada.

Sõnnil võib olla silmitsi paljude probleemidega. Nad võivad kannatada töökaotuse tõttu. Või tunnete külmatunnet suhetes lähedastega.
Kaksikutel puudub seos Päikesega. Sellepärast peaksid selle sodiaagi inimesed kullaasjadest võimalikult kaugele hoidma. Vastasel juhul kannatavad nad raha kaotamise pärast.
Kulda peetakse vaenlaseks ka Skorpioni märgi esindajate jaoks. See võib saada nende jaoks paljude probleemide põhjuseks.
Veevalajad peaksid loobuma kuldsõrmustest. Selle hoiatuse eiramine võib põhjustada palju probleeme.

Samuti ei tohiks kollast metalli valida inimesed, kelle erialane tegevus on metalliga seotud. Sellega kaasneb kahju ja rahaline kahju.

Miks valida kulda

Arvatakse, et kuldehted on soodsad sodiaagimärkidele Jäär, Vähi, Lõvi ja Ambur. Sellest metallist valmistatud ehete kohta on ka teatud märke. Jah, kuldketti tuleks kanda, et meelitada abieluellu õnne ja armastust. Kuldsõrmus nimetissõrmes võib tuua rõõmu ja edu. 
Sellest metallist valmistatud ehted alati õnne tooksid, on soovitatav neid hoida punases karbis või kotis.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate