20. oktoober - rahvusvaheline kokkade päev
Restoranides käimine on üks inimeste lemmiktegevusi, sest neil on võimalus maitsta kulisside taga töötavate kokkade parimat sööki. Rahvusvaheline kokkade päev on neile mõeldud ja see on tõenäoliselt üks parimaid võimalusi, kus inimesed saavad õppida süüa valmistama ja oma piirkonna kokkade toitu maitsta. See on ka suurepärane võimalus õpetada lastele süüa tegema ja inspireerida neid kokaks saama.
Rahvusvaheline kokkade päev, mille lõi 2004. aastal peakokk dr Bill Gallager selle ameti tähistamiseks. Päeva eesmärk on harida lapsi ja järgmise põlvkonna kokkasid tervisliku toidu väärtusest ja toidutootmise mõjust planeedile. Seda toetab WorldChefs, enam kui sajast kokkade ühendusest koosnev võrgustik, mis loodi 1928. aastal Prantsusmaal.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.