No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

13 asja millest tuleks vabaneda!

by - esmaspäev, juuli 02, 2018



Siin on kokku pandud 13 asja, millest tuleks loobuda. Loobu ja elu hakkab mängima uutes värvides. Kindlasti igaüks meist on kuulnud sellest, et enne kui tuleb midagi uut, tuleb mingil vanal lahkuda. Ning juhtub, et see „vana“ mürgitab meie elu ja meie seda taipamata hoiame sellest kõigest jõust kinni. Ja millist õndsat kergendust me tunneme, kui oleme otsustanud sellest vabaneda. Elu muutub, meie muutume, maailm meie ümber muutub.

1. Vabanege vajadusest alati enda õigsust tõestada. Meie hulgas on palju neid, kes isegi ilusate suhete lõhkumise ähvarduse mõjul, tehes haiget ja tekitades stressi, ei suuda leppida ja võtta omaks teist vaatepunkti. See pole seda väärt.

2. Lõpetage kontroll. Olge valmis loobuma kõige kontrollimisest, mis teiega toimub – olukorrad, sündmused, inimesed jne. Olgu need lähedased või pere, kolleegid või võõrad tänaval – lubage neil olla sellised nagu nad on.

3. Vabanege süütundest. Vabanege vajadusest süüdistada kõiki teisi selle eest, mida te omate või ei oma, selle eest mida te tunnete või ei tunne. Lõpetage oma energia laiali puistamine ja võtke enesele täielik vastutus oma elu üle.

4. Lõpetage negatiivne vestlus enesega. Kui palju inimesi kahjustavad ennast, vaid sellega, et lubavad negatiivsetel mõtetel ja tunnetel juhtida oma elu. Ärge usaldage kõike, mida räägib teie loogiline analüüsiv mõistus. Te olete parem ja võimeline enamaks, kui arvate enesest tegelikult.

5. Vabanege vajadusest pidevalt kurta paljude asjade üle – inimeste, olukordade, sündmuste üle, mis teevad sind õnnetuks, nukraks ja depressiivseks. Mitte keegi ei saa teid teha õnnetuks, mitte mingisugune olukord ei saa teid kurvastada. Mitte olukord ei kutsu teis esile ühtesid või teisi tundeid.

6. Keelduge kriitikast. Lõpetage teist paremate inimeste kritiseerimine, või sündmuste, mis ei vasta teie ootustele. Me oleme kõik erinevad.

7. Vabanege vajadusest avaldada muljet teistele. Lõpetage teesklemine kellegi teisena, kes te tegelikult ei ole. Eemaldage mask ja võtke omaks ning armastage oma tegelikku mina.

8. Lõpetage muutustele vastu seismine. Muutused – need on normaalsed, need on meile vajalikud selleks, et liikuda punktist A punkti B. Muutused aitavad muuta meie elu ja ümbritsevate elu paremuse poole.

9. Ärge pange märke. Lõpetage inimeste ja sündmuste märgistamine millest või kellest te midagi ei tea või lihtsalt ei saa aru. Ja vähehaaval avage oma meelt uuele.

10. Laske lahti minevikust. Teame, et see on raske. Eriti siis kui minevik meeldib rohkem kui praegune ja tulevik tekitab pisut hirmu. Kuid teil on hädavajalik vastu võtta see fakt, et olevik – see on kõik mis teil on.

11. Vabanege hirmudest. Hirm – see on vaid pettekujutelm, seda pole olemas – te ise lõite selle. Kõik on teie peas. Muutke oma sisemist suhtumist – ja välimine läheb iseenesest õigele kohale.

12. Lõpetage õigustamine. Vabastage end õigustamisest ja saatke see pensionile. Enamasti piirame end paljude vabandustega.

13. Lõpetage elu elamine toetudes teiste inimeste ootustele. Liiga palju inimesi elavad elu, mis neile ei kuulu, et lihtsalt elada. Nad elavad oma elu vastavalt sellele mida arvavad teised inimesed neile parem olevat, nad teevad seda, mida ootavad neil vanemad, sõbrad, õpetajad, valitsus, ja ühiskond. Nad eiravad oma sisemist häält, sisemist kutset. Nad on niivõrd hõivatud teiste inimeste ootuste realiseerimisega, et nad kaotavad kontrolli oma elu üle. Nad unustavad, mis toob neile õnne ja mida nad tegelikult tahavad.. ja lõpuks unustavad nad iseenda. Teil on vaid üks elu. See toimub just praegu ja kohe. Elage nii nagu tahate, kuulake oma sisemist häält ja ärge laske teiste inimeste arvamustel end teelt kõrvale tõmmata.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate