No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Perekonna seitsme põlvkonna saladus: miks sa pead teadma oma esivanemaid?

by - reede, juuli 27, 2018



Elu ökoloogia. Inimesed: kas te teate kes olid teie esivanemad? Kuidas olid nende nimed, milline oli nende saatus? Kui praegu teid paluda koostada sugupuu, siis mitut põlvkonda te mäletate? Praktika näitab, et 90% inimestest suudavad raskustega meenutada oma vanavanemate ja vanavanavanemate nimesid ja nende saatuse kohta oskavad nad üsna vähe öelda. Kuid ideaalis peaks inimene teadma oma esivanemaid kuni seitse põlvkonda! Oma esivanema tundmise traditsioon oli hästi teada eelmistele põlvkondadele ja meie ajal täiesti unustuste hõlma vajunud. Me oleme unustanud arusaama, milleks seda vaja on, mistõttu oleme täiesti unustanud kust meie juured pärinevad. Kuid meie elu sõltub sellest! Mitte ilma asjata ei säilitata meie päritolu sugupuule. Puu tüvi sümboliseerib meid, lehed lapsi ja juured esivanemaid.


Ja nüüd kujutage ette, et te olete kasvatanud palju ja terved järglased ning teie puu näeb välja tugeva ja võimsana. Kuid esivanematest ei tea te peaaegu mitte kui midagi ja pole ka huvi tundnud. Millised on selle puu juured? Nõrgad väikesed, elutud. Orkaani korral ei suuda need juured hoida puud maapeal, kaitsta teda ilmastiku eest. Just nii juhtub ka elus. Kui inimene ei tunne huvi oma mineviku järele ja isegi ei saa aru miks tal on vaja teada oma esivanemaid, siis jääb ta ilma oma suguvõsa toetusest, abist ja jõust mis vahel päästab elusid. Kuid lihtsalt teda – seda on vähe. Kui inimesel on oma vanematega, vanaemadega ja vanaisadega halvad suhted, siis just siin blokeeritakse suguvõsa energia juurdevool. Pettumused, tigedus, vihkamine ei takista ainult põlvnemise jõu juurdevoolu vaid muudab selle jõu negatiivseks ja hävitavaks. Kindlasti olete te kuulnud sünni needustest? Seepärast ongi väga tähtis korrastad oma suhteid sugulastega, kui nad on veel elus ja andestada neile, kui nad on surnud. Kuid see pole ainus põhjus miks tuleb oma esivanemaid teada ja nendega häid suhteid hoida ( isegi siis kui nad on surnud, tuleb neist hästi mõelda ning seoses sellega loome sünni kanali, mille abil nad taidavad meid energiaga).

Inimese seitse põlvkonda sümboliseerivad tema seitset energiakeskust. Iga põlvkond moodustab meie elus kindlad aspektid:

Esimene põlvkond-  mina

Teine põlvkond (vanemad 2 inimest) – moodustavad keha, tervise annavad perekonna stsenaariumid.

Kolmas põlvkond (vanaemad, vanaisad – 4 inimest) – vastutavad intellekti, võimete ja andekuse eest.

Neljas põlvkond (vanavanaemad ja vanavanaisad -8 inimest) – harmoonia, elurõõmu ja materiaalse heaolu hoidjad.

Viies põlvkond (vanavanavanaisade vanemad – 16 inimest) – vastutavad ohutuse eest elus.

Kuues põlvkond (vanavanavanavanaisade vanaisad– 32 inimest) tagavad sideme traditsioonidega. Kuuenda põlvkonna 32 inimest sümboliseerib 32 hammast, kus iga hammas on seotud iga eellasega. Kui teil on probleemsed hambad tuleb oma eellastega suhted korda saada, neid paludes.

Seitsmes põlvkond (vanavanavanavanaisade vanaisad – 64 inimest.) – vastutavad riigi, linna, maja eest kus me elame.

Kui 64 inimest võtta lahti numbritena siis saame : 6+4=10 =1+0=1 – jälle esimene põlvkond. Sellisel moel sulgub seitsme põlvkonna ring.

Selleks, et oma sugupõlvedega suhted korda saada tuleb kõigepealt iga inimese nimi, saatus ja elukäik selgeks teha. Seejärel tuleb lugeda palveid iga esivanema eest. Paluda kõrgemate jõududelt. Meie käes on sugupõlvede toetuse, õnnistuse saamine ja kõikide kallimate soovide täitumine.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate