No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kulmude kuju, elu ja armastus. Saa endast rohkem teada!

by - esmaspäev, juuli 16, 2018



Meie ajastul, kui kulmud on iga moodi järgiva inimese näos omandanud peaaegu tähtsaima elemendi rolli tuleks meeles pidada, et just kulmud määravad näo olemuse.

Ja see pole üldse moega seotud!

Just kulmude kujust ja asetusest sõltub kas teil on sünge, üllatunud, tark või hajutatud väljanägemine. Kulmude kujust sõltub ka teie ealine väljanägemine, kas need teevad teid aastaid nooremaks või vanemaks. Ja isegi siis kui teie kulmud ei oma enam oma looduse poolt antud kuju siis on ju huvitav teada, et kulmude kuju mis on teile looduse poolt kaasa antud võib paljugi rääkida teie isikupärast ja iseloomust. Ja isegi sellest kuidas inimene käitub armastuses!

Niisiis variandid!

SIRGED KULMUD

Pole tähtis, millised asjaolud teie elu juhivad. Te oskate lahendada igasuguseid probleeme kiiresti ja otsustavalt. Te olete inimene keda võib usaldada. Teil on suured organisaatori võimed, te suudate kergelt teha mitut asja korraga ja lõpetada need võrdse eduga. See kehtib nii kodustes tegevustes kui ka ametialastes. Ametialases valdkonnas olete te edukam kui teie kolleegid. Armastuses olete kirglik ja kindel. Te olete alati selle inimese läheduses kellega te tõesti soovite olla. „ Majanduslik“ armastus pole teie jaoks!

KULMUD JÕNKSUGA

Kõike mida tuleb teil elus teha teete te hästi. Te viite kõik oma alustatud toimingud lõpuni, te ei jäta midagi poolikuks ega lõpetamata. Teie peamiseks motoks on – alati minna edasi. Te olete väga tähelepanelik loominguline ja enesekindel inimene, need on omadused mis iseloomustavad teid nii eraelus kui ka tööelus. Teis on ilutunnetus ja te võiksite olla ( või olete) hea näitleja, kunstnik, disainer või siis stilist. Armastuses pole teile võrdset, te olete loominguline ja ettearvamatu. Inimene kes on teie kõrval – on lihtsalt õnneseen. Tal ei ole teiega kunagi igav.

PAREMALE KALDUS KULMUD

Te olete õrna ja peene hinge omanik. Kuid samas olete te väga hea suhtleja ja teil ei ole raskusi uute sõprade loomisel või siis olla seltskonna hing. Teil on väga sümpaatne iseloom ja seepärast satute te teiste inimeste probleemidesse ja olete alati valmis neid aitama ning selle pärast teid ka hinnatakse.
Inimesi vaimustab teie looduse poolt kaasa antud võlu ja atraktiivsus, mida te ise ei mõista.
Te olete parandamatu romantik. Armastusest ootate te alati midagi muinasjutulist ja erakordset. Ja tuleb märkida, et enamasti te seda ka saate. Teie suhted on alati täis hellust ja romantikat. Ainsaks tingimus mis on teil vaja täielikuks õnneks – on see, et teie kaaslane hindaks tõeliselt teie peent ja õrna hinge.

VASAKULE KALDUS KULMUD

Te olete suur individualist. Te ei ole huvitatud end ümbritsevatele inimestele oma suurepärasuse tõestamisest te teate niigi oma hinda. Seepärast te ei raiska oma aega tühjalt ja juhuslikele tuttavatele. Te näete hästi oma eesmärki ja liigute rahulikult selle poole.
Ainus inimene kes teid huvitab olete te ise. Mõnikord viib see tööl mõningate raskusteni. Te sõltumatust aetakse tihti segi agressiivsuse ja ülbusega, kuigi te püüate lihtsalt olla parim.
Armusuhetes olete te samasugune egoist nagu eluski. Te tahate alati parimat. Teie püüdlusi selle eesmärgi saavutamiseks ei takista miski. Teie kaaslane peab olema ideaalne ja olema teist ülimalt vaimustuses. Ent enamasti te unustate või isegi ei mõtle selle peale, et teist oodatakse seda sama.

KAARJAD KULMUD

Te olete vastutustundlik, tõsine ja üllas inimene. Teid iseloomustab terav õigluse tunne ja soov „emmata“ tervet maailma. Te püüate elada nii, et ei tekitaks ümbritsevatele probleeme ja väldite ebameeldivaid olukordi. Te olete väga kannatlik ja teil õnnestub oma elu hästi korraldada ja viite alati kõik lõpuni. Teie kodused ja kolleegid hindavad teid väga.
Teie armusuhted – on nii-öelda ideaal, mis on igasugust matkimist väärt. Te oskate hinnata ja hoida seda mis teil on. Te ei nõua oma partnerilt liigselt. Ja see aitab teil olla õnnelik.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate