No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kuidas erinevad sodiaagimärgid lahendavad probleeme?

by - laupäev, juuli 28, 2018



Kui probleem on ilmnenud:

• JÄÄR. Jäär lahendab selle! Mis tahes probleemi. Ja kohe! Üksi, uhkelt, vaikides.

SÕNN. Ta lahendab selle. Pärast räägib ta kõigile. Kõigest. Ja kui võimalik siis ka ajalehte, et ikka kõik kuuleksid.

• KAKSIKUD. Nemad jagavad. Nad püüavad sokutada kõik JÄÄRALE, kuid kui Jäär kõigega ei nõustu, antakse edasi Amburile.

• VÄHK. Ta hakkavab halama kohe kui ilmneb mingi probleem ja selleks, et ta vakka jääks, võtab keegi teine probleemi enda lahendada. Kui keegi seda ei teeks, siis Vähk lahendaks probleemi lõpuks ise ilusti ära. Milleks oli vaja halada...on täieti arusaamatu?

• LÕVI. Kutsub kokku kõik kokku. Ise saab aga probleemi lahendamisega hakkama. Kummardab, võtab vastu lilled, annab autogrammi ja lahkub.

• NEITSI. Probleemi ilmnemisel on Neitsi pettunud. Eriti kui probleem tekkib ootamatult. Neitsi mõtleb ja leiab lahenduse. Lahendab selle ja teeb asjast omad järeldused.

• KAALUD. Selle tähtkuju esindaja kaalub kõike. Kaalub ka mitu korda. Ja tuleb lõpuks järeldusele, et kuidagi raske on probleem. Probleemi lahendamiseks kaalub ta osa probleemist jagada teistele. Näiteks Lõvile, sest siis kui seda Neitsile ette anda võib vastu vahtimist saada. Neitsile tulevad probleemid vaid plaani kohaselt. 

• SKORPION. Tema vaid naeratab ja lausub lõbusalt "Kah mul probleem!" ja unustab selle. 

• AMBUR. Kui tal on mõni probleem, siis ta väga kurvastab. Hiljem siiski läheb tuju paremaks. Lõpuks naerab ta laginal iseenda üle ja meenutab milliseid probleeme on tal juba ennem olnud. Räägib probleemist sõpradele ja unustab selle sootuks. Kui tal see probleem siiski ei lahene, siis tuleb see lahendada Lõvil.

 KALJUKITS. Tema üritab esimese asjana probleemi lahendamisest loobuda ja teatab, et tal pole huvi selle lahendamiseks. Tavaliselt see toimibki. Kuid kui ei toimi, siis ta lahendab probleemi ja teeb seda perfektselt.

• VEEVALAJA. Tema hakkab probleemi huviga lahkama. Kirjutab sellest raamatu. Kui tal see probleem on juba korduvalt olnud, siis hakkab tal igav ja ta otsib ülesse Kaksikud. Probleem loomulikult sellega ei lahene (Kaksikutest pole mingit abi), kuid vähemalt on neil lõbus.
 KALAD. Erinevalt Vähist, Kalad nutavad vaikselt omaette. Selletõttu on neil alati palju probleeme, ise nad neid lahendavad ja mitte keegi neid ei aita. Kuid nad on sellega juba harjunud.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate