No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Mida ütleb pikkus sinu kohta

by - esmaspäev, juuli 16, 2018



Meie pikkus sõltub sellest, kui pikad on meie vanemad, vanavanemad ja muud sugulased. Muidugi on siinkohal ka erandeid - pikka kasvu vanematel sünnib laps, kes on lühikest kasvu ja vastupidi - lühikest kasvu vanemate laps kasvab neist peajagu üle. Aga kas meie pikkuse kohta on võimalik ka midagi välja lugeda?
Allpool on välja toodud naiste ja meeste pikkused ja nende tähendused! Erinevatel andmetel on võimalik inimese pikkuse järgi nii mõndagi huvitavat teada saada!

Soovitav on allpool olevat teksti väga tõsiselt mitte võtta - tegu on siiski meelelahutusega!


Naised:

157 cm - sa oled perfektsionist, kes soovib alati oma arvamust avaldada. Sul on kõrged standardid ja ootused.

160 cm - sa oled kõrgelt motiveeritud ja kange iseloomuga. Oled nõus palju pingutama, et oma eesmärkideni jõuda, sa ei anna alla.

163 cm - sa oled väga avatud ja hea suhtleja, sul on hea süda ning sulle ei meeldi valetamine. Oled teistega alati aus ja otsekohene.

165 cm - sa oled ambitsioonikas ja väga energiline inimene. Sul on tugev töötahe ja sa oskad oma annet õigesse kohta suunata.

168 cm - sa oled emotsionaalne, tundlik ja pigem häbelik. Mis suhetesse puutub, siis oled suur romantik.

170 cm - sa armastad riske ja väljakutseid - sa ei ütle uutele võimalustele mitte kunagi "ei". Sul on pidev vajadus end proovile panna ja seda ka ametialaselt.

174 cm - sa oled väga kodulembeline, hindad oma lähedasi ning pühendad end pigem perele kui karjäärile.

176 cm - sul on väga kõrge enesehinnang, sa oled nõus oma eesmärkide nimel palju pingutama. Sa ei oska puhata, kuigi see tuleks sulle vahel kasuks.

Mehed:

173 cm - sa oled kangekaelne ja kipud enda suhtes liiga kriitiline olema. Sa oled väga tundlik ning lähed kergelt närvi.

175 cm - sul on raskusi otsuste vastu võtmisega - seda nii eraelus kui ka tööalaselt. Sa peaksid iseennast ja oma soove rohkem analüüsima, et õigeid valikuid teha.

178 cm - sa oled väga hea suhtleja, sul on palju fantaasiat ja ideid, mida ellu rakendada.

180 cm - sa oled haavatav ja väga emotsionaalne, isegi tundlikum kui paljud naised. Sulle meeldib oma vaimu harida, lugeda ja üksi olla.

183 cm - sa mõtled alati homsele ja ei oska hetkes elada, võiksid rohkem puhata ja õppida elu nautima.

185 cm - sa oled väga kinnine inimene, näitad välja, et oled tugev ja praktilise meelega, ent tegelikult on sul väga õrn süda ja sa solvud kergesti.

188 cm - sulle ei meeldi reeglid ja piirangud, tahad mängida oma reeglite järgi ja sageli see sul ka õnnestub.

191 cm - sa oled sooja hingega ja hea suhtleja. Sulle ei meeldi üksi olla, tunned vajadust alati seltskonnas viibida ja palju suhelda.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate