No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Sinu veregrupp määrab sinu saatust ja karmat

by - teisipäev, juuli 10, 2018



Inimeste erinevad erisused võivad palju öelda tema iseloomu kohta. Tänaseks on juba olemas isiksuste iseloomustus küünte, sõrmejälgede, jalgade kuju jne. järgi. Veregrupp võib samuti paljastada paljud iseloomu saladused. Jaapani teadlase uurimuse järgi, mis avaldati juba 1930 aastal, on ühesugust veregruppi omavatel inimestel mõned ühised iseloomujooned. Uurimused selles suunas jätkuvada tänagi.

Siin on peamised iseloomu erisused, mis võivad avalduda erinevate veregruppidega inimestel.

I (0) VEREGRUPP

I veregruppi omavad inimesed on tavaliselt enesekindlad, optimistlikud, vaimselt tugevad ja sõltumatud, omavad head intuitsiooni, ent on pisut kinnised. Nad võivad samuti olla vaoshoitud, ettearvamatud, nende seas kohtab tihti töönarkomaane. Tavaliselt on I veregruppi omavavaid inimesi raske endast välja viia, kuid kui nad on juba vihased on neid rahustada üsna raske. Heaks uudiseks võib lugeda seda, et selle veregrupiga inimestel on kõige väiksem võimalus haigestuda vähki, mis on Harvardi ülikooli hiljutise uurimuse tulemus.

II (A) VEREGRUPP

II veregrupi omanikel on väga erksad iseloomuomadused. Nad on tõsised, siirad, loomingulised, tundlikud, kannatlikud ja endassetõmbunud, mõistlikud ja vastutustundlikud. Ent nad on altid kangekaelsusele ja elavad pisiasju raskelt üle. Selle veregrupiga inimesed on tihti stressis ja emotsionaalsed. Selle põhjuseks võib olla, et neile on looduse poolt kaasa antud kortisooli kõrgem tase – mis o n stressi hormoon. Selleks, et ületada sellest tingitud negatiivne mõju, tegelege spordiga, joogaga jne. – see aitab stressi vähendada ja vähendab südamehaiguste tekkimise riski.

III (B) VEREGRUPP

Kui teil on III veregrupp, siis olete te enamasti,- kirglik, aktiivne, tugev ja loominguline inimene. Te eelistate saavutada kõike oma tegudega mitte ei ela unistustes. Kuigi vahel võite te olla pisut vastutustundetu, raskelt andestate petmisi ja olete harjunud ise oma elu juhtima. Selle veregrupiga inimesed on piisavalt paindlikud ja kohanevad kiiresti uuendustega. Elu ja emotsioonide tasakaal – on nende mugavuste tagamise lõivuks. Teadlaste arvamuste kohaselt tasub neil süüa rohkem rohelisi köögivilju, mune ja madala kalorlusega piimatooteid. Samuti soovitatakse vältida kanaliha, asendades selle küülikuliha, lambaliha või metslinnu lihaga.

IV (AB) VEREGRUPP

Selle veregrupiga inimesed on teistest enam altid enesekontrollile ja külmaveresusele, nad on harjunud mõtlema ratsionaalselt ja kohanevad lihtsalt uute tingimustega. Kuigi vahete vahel võivad nad olla liigselt kriitilised ja otsustusvõimetud. Viimaste uurimuste tulemustel on umbes 80% IV veregrupi omajatest probleeme tähelepanu ja mäluga, seepärast on nende arendamiseks vaja rohkem aega pühendada. Teil on eriti tähtis järgida tervislikku eluviisi – ainult siis võite te alandada südamehaiguste tekkimise riski. Vältige suitsetamist, kofeiini tarbimist, alkoholi, suitsutatud ja soolatud liha.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate