No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Eesnime algustäht mõjutab isiksust

by - pühapäev, juuli 01, 2018


Inimese NIMI mängib elus suurt rolli ja mõjutab paljuski tema iseloomu ja saatust. Vanasti peeti vokaale tähestiku pühadeks elementideks. Arvati, et nime esimene vokaal on vibratsioon, mille peale hing kehasse sisenes. Juba Vanas Kreekas ja Roomas pandi inimesele selline nimi, mis kandis edasi seda energiat, mida vanemad temas näha soovisid. Nimi avaldab mõju inimese iseloomu kujundamisel, aidates seda arendada või hoopis arengut pidurdada.
Kõige tähtsam on loomulikult nime tähendus ja kooskõla, aga suurt mõjutab inimese iseloomule avaldab ka nime algustäht. Tähelepanuta ei tohiks jätta ka neid tähti, mis esinevad nimes mitu korda.

Vaata millist energiat kannavad endas nime algustähed.

A - See on alguse sümbol, jõud ja vaim. Tead, mida tahad ja miks sa seda tahad.Väljendab soovi midagi algatada ja teoks teha, igatsust nii vaimse kui füüsilise komfordi ja harmoonia järgi.

B - Hingelisus, romantism, püsivus ja visadus, võimeline suureks tundmuseks. Võime läbi lüüa, materiaalses mõttes elu hästi kindlustada.

C- Juhi omadused, millele lisandub risk kiusatustele kergesti järele anda, samas ebakindlus, süsteemitus. Kõrge enesehinnang, traditsioonide austamine, üksinduspelgus.

D - Saladuslikkus, kalduvus mõtisklemisele, analüüsile enne tegu. Orientatsioon eelkõige perekonnale, abivalmidus, mõneti põhjendamatu tujukus. Sageli ekstrasensoorsed võimed.

E - Vajadus eneseväljenduseks, mõtetevahetuseks, head vahendaja omadused. Läbinägemisvõime, arenenud intuitsioon. Võimalik jutukus, seltsivus, oskus inimesi ligi tõmmata.

- Elujõulisus, oskus end kokku võtta, iha olla tähelepanu keskpunktis, särada, üle trumbata. Originaalsed ideed, milles enamasti kaalukas iva. Erilist rahulolu pakub teisi õnnelikuks teha. Sisemised vastuolud-kõikide filosoofiliste süsteemide segapuder. Oskus keerdsituatsioonides hästi ära kasutada valet.

G - Püüd teadmiste järele, oskus taibata asjade seoseid, analüütiline mõtlemine, tahe anda igas tegemises oma parim. Ebakindlus asjades.

- Kalduvus kahtlustele, rahuldamatus. Teadmine, et kõik tuleb saavutada vaid iseenese jõust, iha lugupidamise ja sõltumatuse järgi. Tundlik teiste arvamuste suhtes. Selle tähe omanik peab käituma nii, et mitte rikkuda ühtegi seadust ega kalduda kõrvale kehtivatest moraalinormidest.

I - Rafineeritud hingeelu, rahuarmastus, vastuvõtlikkus, pinge. Väline rahulikkus ja lihtsus varjab erksat ja romantilist natuuri.

- Leebus, soov konfliktidest hoiduda, oskus vaigistada kurjust ja vaenu. Oht saada tugevamate loomuste poolt alla heidetud. Suured nõudmised ja närvikulu nende saavutamisel.

-Vastupidavus, ammendamatu hingejõud, oskus saladusi pidada. Läbinägelikkus, loogika, leidlikkus ja otsekohesus. Elu moto: kõik või mitte midagi!

L - Ilutunnetus, andekus kaunite kunstide alal, soov diskuteerida, teadmisi jagada, tööarmastus ja pedantsus. Kalduvus omajõudu killustada raske leida elus kindlat positsiooni.

M - Palju energiat ja loomingulised ambitsioonid, ammendamatu võime hoolitseda, aidata. Sisemine ebakindlus, häbelikkus. Tunnetab end orgaaniliselt osana loodusest, seda suhet millegagi rikkudes võib endale häda kaela tõmmata.

N - Kriitiline mõistus, tundeküllus, protestivaim, vastumeelsus valikuta alluvuse suhtes. Visa töömees, kuid ei talu mõtestamata, tühja tööd.

O - Haruldane intuitsioon, tagasihoidlikkus, sügav tundeelu, oskus rahaga ümber käia. Selle tähe kandja saatus läheb mööda ühte kindlat joont, kuna ta oma koha elus juba varases eas õigesti ära tabab. Distants inimestega suhtlemisel, üksindus.

P - Palju ideid, pidev pinge, tugev emotsionaalsus, sageli vahelduvad seisukohad elu põhitõdede suhtes. Eriline tähelepanu oma välimusele. Oskus üldistada, tegelikkust õigesti ja tervikuna tajuda.

- Võime mitte teha järeldusi näivast, vaid tungida kõigesse sügavuti. Enesekindlus, oskus tegutseda, vahvus, närvilisus, masendus, sagedane depressioon. Millestki eriliselt vaimustudes võib minna mõttetule riskile, ka võib olla oma otsustes põhjendamatult dogmaatiline.

S - Terve mõistus, realistlik elukäsitus, lõpmatud otsingud, ideaali tagaajaminepüüd jõuda stabiilse positsioonini ja materiaalse jõukuse juurde. Konfliktsituatsioonides võib olla väga kapriisne ja võimukas, eriti siis, kui valitud teel takistusi kohtab.

T - Loovisiksus, tundlik, intuitiivne tüüp, tõeotsija, kes oma soove ja võimeid sageli valesti hindab. Intuitsioon, sagedased nurjumised ja hirm. Ristisümbol selles tähes hoiatab, et elu pole lõputu ja et iga hetke sellest tuleb kasutada maksimaalselt.

- Elav kujutlusvõime, õrnus, kohanemisvõime ja oskus teiste muresid mõista ning neile ausalt kaasa tunda-filantroop. Soov jõuda kõrgeimale vaimsele tasandile, sageli utopist, kes peaks silmas pidama, et teeristil on mõttetu elu põhitõdesid kuulutada ja kõigilt ühtviisi nende mõistmist nõuda.

V - Kommunikatiivsus, vajadus olla elu keskel ja kõigega kursis, tunnete muutlikkus. Üsna loov mõistus, orientatsioon alati tulevikku, seksuaalprobleemid.

Õ - Analüüsimisoskus, võime näha ja mõista ka elu pahupoolt. Andekus keelte suhtes, harukordselt heatasemeline kõne ja kirjakeele tarvitamine. Mõnikord haiglaslik uudishimu,kalduvus sisemisi üleelamusi välja näidata. Ka püüd iga hinna eest jõuda n.ö. kõrgemasse seltskonda.

Ä - Oled julge, iseseisev ja teadmishimuline. Tead, mida tahad ja miks sa seda tahad. Ustavus.

Ö - Aval ja seadustesse, süsteemi ja korda uskuv. Armukadedus, kompromissitus

Ü - Tugev õiglusmeel, vaimustu vendluse ja võrdsuse ideedest. Arenenud intellektuaalsed võimed, kättemaksuhimu.Võimeline end tõe nimel ohverdama aga on äärmiselt julm nende vastu, kes tõe kui absoluudi suhtes eksivad.

X - Kahepidine inimene. psühholoogilise tasakaalu otsija.Oled kas vaimselt ja hingeliselt arenenud või siis vihane ebausaldatav ja seksuaalselt himur. Tervise mõjutajana viitab ohule kukkuda või nt selga vigastada. Ratsutamine ja mägironimine sulle ei sobi.

Y - Vajab vabadust - füüsilist, vaimset, hingelist, suured ambitsioonid, süsteemsuse puudumine. Vihkad köidikuid. Armastad ilu ja filosoofiat. Tervise mõjutajana toob heaolutunde ja kaitse veega seotud ohtude eest.

Z - Intelligentsus, loomingulised võimed. Sul on tahet ja inspiratsiooni, lootust ja juhatust. Oled intuitiivne ja mõistad inimloomust. Tervise mõjutajana annab kontrolli haiguste üle.

Q - Oled juht. Sul on terav mõistus ja sulle meeldib rääkida. Oled sügav. Olemus viitab tugevale tervisele.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate