No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kuninglik troon jutustab milline naine te olete ja mida arvavad teist mehed

by - teisipäev, september 11, 2018


Teie poolt valituks osutunud kuninglik troon jutustab milline naine te olete ja mida arvavad teist mehed.

Niisiis, teie ees seisavad kuninglikud troonid, valige see milline teile kõige rohkem meeldib:

 TROON nr. 1

Te olete sihikindel inimene, kes on harjunud läbima takistusi ja on valmis ka kõige enam julgust nõudvamateks eksperimentideks. Reeglina, saavutate selle mille poole te püüdlete ja teile vastupanu osutada on keeruline. Te olete tugev, tahtejõuline natuur, väljenduslik ja kirglik. Armastate tähelepanu! Teil on mõned tugevama poole „omadused“ – mehelikkus, keevaline, suur võidujanu, optimism ja julgus. Te armastate väga suhtlemist ja teil on palju tuttavaid. Te olete uhke ja vapper kuid altruistlik, kes on alati valmis ennast halastavalt lähedasi aitama.

TROON nr. 2

Te olete rahulik, sõbralik ja elurõõmus inimene. Ja teil on huumorimeel! Te olete liikuv, kerge tõusudel. Te ei jää kunagi nähtamatuks! Te jätate teistele endast hea mulje. Te olete väga hea suhtleja, uudishimulik, ja julge. Teid huvitab ühiskonna arvamus, olete sihikindel ja originaalne. Kohanete ükskõik milliste elamistingimustega ja samuti võtate vastu ükskõik millise iseloomuga mehe. Te ei muutu kunagi igavaks ja tüütuks, kuna alati püüate areneda ja õppida ning liigute uue poole.

 TROON nr.3

Te vajate kogu aeg inimest kelle kõrval on teil rahulik ja turvaline. Vaatamata teie ulatuslikule hingele ja teile omasele headusele, armastate te väga iseend ja nõuate seda ka teid ümbritsevatelt enese suhtes. Te olete väga tundlik, pidevalt armute meestesse, ellu, ilusatesse asjadesse ja kunsti väärtustesse. Mängulised, provokatiivsed, romantilised, armastate flirti. Te ei taha suureks saada. Head ja hoolitsevad emad, kes samaaegselt on kapriissed, hellitatud tüdrukud, kes soovivad omada tugevaid austajaid. Kasutage ära meeste kõrgendatud tähelepanu.

TROON nr 4

Enamike inimeste jaoks on teie hing – tõeline müstika, kuid see mõistatuslikkus ongi teie võlu peamine põhjus, seega püüdke seda mitte kaotada. Teile pole omane kahtlustamine – tavaliselt te teate mida tahate ja küsimused seeriast „ mida teha?“, „mida selga panna?“ on teie jaoks harva esinev nähtus. Te olete väga uhke ja printsipiaalne, olete alati valmis oma arvamust kaitsma ja ei kannata ebavõrdsust. Te oskate kontrollida mitte vaid oma emotsioone, jõudu vaid ka inimesi kes on teie lähedal. Te püüate end kaitsta, saavutate kõrgusi karjääris õppides. Suhetes olete maksimalist, väga range ja nõudlik enese suhtes ja ka oma väljavalitu suhtes. Teie üle on võimatu kontrolli saavutada, te jääte alati sõltumatuks.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate