No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Valige kaart ja saage teada, millal teie soov täitub!

by - neljapäev, september 06, 2018


Ma loodan väga, et teie soovid täituksid!
Alati peab püüdma paremuse poole…olen nõus kõigega mida näitas test!!! Saate teada, kuidas jõuda püstitatud eesmärkideni, tea, et töö ja tunnustus pole elus kõige tähtsam! On elus ka palju tähtsamaid hetki – sõbrad, soe õdus kodu, kus sind oodatakse ja armastatakse. Sa töötad pidevalt enesega, mis on kiiduväärt: arenema peab alati. See on tõsi! Valige see kaart, mis tõmbab teid kõige enam. Usaldage oma sisemist häält. Teie kaardil on teile sõnum. 



1.
Te suudate seda teha, lihtsalt olge kannatlik.

See kaart näitab, et peagi hakkavad juhtuma imelised asjad. Ilmselt on teil palju küsimusi: mida teha, milline otsus vastu võtta, kuhu minna? Kuigi vahel kaotate enesevalitsuse ( isegi usu ja kannatuse), on tähtis mõista, et ükskord, üsna pea on kõigel tähendus. Et kõik, mis peab juhtuma, juhtub õigel ajal ja headel põhjustel. Igal olukorral teie elus on oma eesmärk. Sellel põhjusel püüdke jääda kannatlikuks, täitke end optimismiga. Jumal näeb teie tegusid ja autasustab teid, kui teil on seda kõige enam vaja.

2.
Maailm, kuhu te nii väga püüdlete, saabub peagi.

See kaart tuletab teile meelde, et teie elu igal olukorral on oma eesmärk. Peamine – jääge tugevaks, uskuge, et jumal on alati lähedal. Te sammute läbi raskuste, kuid see ei tähenda, et te ei suundu päikese poole. Seepärast täna, suure armastuse ja usuga, aidake end oma armastuse jõuga õitsengule. Suurepärased asjad juhtuvad peagi.

3.
Teie unistused saavad reaalsuseks.

Hea on omada tarka mõistust, mis armastab unistada ja ette kujutleda. Ning palju imelisem on teostada oma unistusi reaalsuseks. Kuna unistus ilma tegevuseta on lihtsalt illusioon. On tulnud aeg oma võimaluste analüüsimiseks ja võtta ette samme oma unistuste teostamise alustamiseks. Kui teil oli võimalus sellest unistada, siis suudate selle ka kindlasti saavutada. Kui te pingutate selle nimel kogu oma jõuga siis elu toob teile tagasi 10 kordselt.

4.
Universum kinnitab kõik soovid.

Kui te unistate, viib universum kõige imelisemal ja seletamatumal moel teid unistustele lähedale. Olge kindlad ja uskuge elu õnnistusse. Te loote ise oma unistused ja saatuse. Pühendage end oma suurimatele soovidele ja te näete, et elu iga päev astub teie poolele. Jumal suunab teid teie teekonnal, mis viib teid püstitatud eesmärgini.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate