No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Egiptuse horoskoop

by - pühapäev, november 10, 2019



Vanaaja egiptlased uskusid, et neil on seotus erinevate jumalatega, kiigates taeva poole ja palusid nad nõuannet et saada küsimustele vastuseid. Nende uskumuste järgi tähed, mille all inimesed on sündinud, määravad ära nende iseloomu ja saatuse.
Egiptuse horoskoobis on sodiaagimärkide asemel jumalad ja jumalannad. Nad on andnud inimestele, vastavalt enda järgi iseloomu, saatuse ning nende tugevused ja nõrkused.Vaata järgi, mis omadusi Egiptuse astroloogia sulle kaasa annab.


NIILUS (Hapi)- ( 1- 7. jaan, 19 - 28. juuni, 1- 7. sept, 18- 26. nov)

Niilus on ainus sodiaagimärk, mis ei sümboliseeri jumalat. Sellest hoolimata on ta sama tähtis, kui jumalad, sest egiptlaste jaoks on Niilus elu allikas.
Niilus märgib uut algust. Nii nagu Niiluse jõgi, kannavad selle sodiaagimärgi all sündinud inimesed rohkem hoolt teiste, kui enda eest. Need inimesed on väga kirglikud ja elujõulised. Nad annavad rohkem, kui võtavad ja ei soovi konflikte, sellepärast eelistavad rahu tülile. Nad on avatud maailmavaatega suured unistajad.
Puudus:Suurim puudus seisneb selles, et nad lasevad tunnetel end tihti kaasa viia ja unustavad oma tõelise eesmärgi.
Sobivus: Kõige paremini sobivad nad Amon-Ra ja Setiga.


AMON-RA: ( 8 - 21. jaanuar, 1- 11. veebruar)

Amon-Ra on üks tähtsamatest Egiptuse jumalatest, kes valitseb aja, loomise ja universumi üle.Sellepärast on ka selle märgi all sündinud inimesed on suurepärased juhid. Nad oskavad suurepäraselt võtta vastu otsuseid nii iseenda, kui teiste jaoks. Olles enesekindlad, ei tule neil puudu otsusekindlusest ja suudavad oma elu kontrolli all hoida. Leides oma kutsumuse, on nad väga motiveeritud ning suudavad inspireerida ka teisi. Väga edukad peaksid need inimesed olema teiste nõustamises ja mentorluses.
Puudus: puuduseks on nende suur ego.
Sobivus: Kõige paremini sobivad nad kokku Niiluse ja Horusega.


MUT: ( 22 - 31. jaanuar, 8. - 22. september)

Mut on sodiaagimärk mis sümboliseerib ema, kes kaitseb neid, keda ta armastab. Inimesed, kes on sündinud selle märgi all on loomupärased hoolitsejad ja lohutajad.
Nad on head lapsevanemad, praktilise meele ja loogilise mõtlemisega suurepärased sõbrad ja inspireerivad juhid. Neist võivad saada väga head õpetajad või meditsiini töötajad,neile sobiks suurepäraselt töö juristina.
Puudus: Kiired solvujadja võtavad kõike tihti isiklikult.
Sobivus: Kõige paremini sobivad nad kokku Amon-Ra ja Thothiga.


GEB: (12- 29. veebr ; 20 - 31. august)

Geb on maajumal ning tal on tugev side maa ja taevaga ja just selle pärast on selle märgi all sündinud inimesed väga tundlikud astroloogiliste sündmuste pärast.  Nad usaldavad oma intuitsiooni ja tundeid ning neid puudutab sügavalt kõik see, mis maailmas toimub. Nad tunnevad muret keskkonna ja meie koduplaneedi käekäigust.
Puudus: Selle märgi all sündinud inimesed on väga heatahtlikud ja kaastundlikud. Sellepärast peaksid nad ette vaatama, et teised nende headust ära ei kasutaks.
Sobivus: Kõige paremini sobivad nad kokku Seti ja Horusega.


OSIRIS: (1- 10. märts, 27. nov - 18. dets)

Osiris on egiptuse allmaajumal, kes sümboliseerib uuestisündi. Selle märgi all sündinud inimestel on kaks poolt. Ühelt poolt on nad väga tugevad, kuid teisalt jällegi haavatavad. Ühelt poolt on nad tugeva iseloomuga ja väga heade juhiomadustega, teiselt poolt aga tundlikud ja emotsionaalsed.
Nad onväga pühendunud ja entusiastlikud eesmärkide saavutamisel. Neis on palju energiat ja nad on väga iseseisvad.
Puudus: Nende peamine puudus seisneb nende oskamatuses rahulikuks jääda vajaduse korral, nad ärrituvad liiga ruttu
Sobivus: Kõige paremini sobivad nad kokku Isise ja Thothiga.


ISIS: (11 - 31. märts, 18 - 29. oktoober, 19 - 31. dets)
Isis on Maajumala Gebi ja taevajumalanna Nout'i tütar. Ning see kooslus annab talle imelised võimed, selle märgi all sündinud inimesed on väga otsekohesed. Nende eesmärgiks on vältida valearusaamu ning rääkida alati seda, mida mõtlevad.
Armastavate inimeste suhtes, on nad väga kaitsvad ja hoolitsevad. Nad on energilised ja mängulised. Neil on hea huumorimeel aga oma loomult on nad lihtsad ja tavalised inimesed.
Nad on heasoovlikud teiste vastu ja oskavad oma tundeid välja näidata.
Puudus: nad on väga otsekohesed ja see ei meeldi paljudele
Sobivus: Kõige pareminini sobivad selle märgi all sündinud inimesed kokku Osirise ja Thothiga.


THOTH: (1- 19. aprill, 8 - 17. november)
Thoth on tuntud kui Egiptuse tarkuse- , suhtlemise ja teadmistejumal. Selle märgi all sündinud inimesed on suurepärased probleemide lahendajad. Samuti igapäevases elus kasutavad nad suhtlemist palju ning see on üks nende trump edu saavutamiseks. Nad on väga truud ja head sõbrad.
Neil on hea mälu ning nad ei unusta kunagi ühtegi heategu, mida keegi on neile teinud. Nad on tõelised romantikud ja otsivad alati kindlat ja stabiilset suhet.
Sobivus: Kõige paremini sobivad nad kokku Basteti ja Isisega.


HORUS: (20. aprill - 7. mai, 12 - 19. august)

Selle märgi all sündinud inimesed on rahumeelsed, töökad, julged, karismaatilised ja väga mõjuvõimsad ning nad ei karda võtta riske, et saavutada seda, millest unistavad. Nad armastavad olla juhipositsioonil ja motiveerida teisi.Nad vajavad turva- ja kindlustunnet, et olla õnnelik.
Puudus: nad võivad olla kangekaelsed ja jonnakad, samuti iseloomustab neid armukadedus.
Sobivus: Kõige paremini sobivad nad kokku Basteti ja Gebiga.


ANUBIS: ( 8 - 27. mai, 29. juuni - 13. juuli)

Anubis on surnute maja valvaja. Selle märgi all sündinud inimesed armastavad privaatsust ja omaette olemist.
Nad on kirglikud, kuid samas pigem introvertsed. Nad armastavad rahu ja hindavad seda, kui neid ümbritseb harmooniline keskkond. Isegi kui nende tunded on väga tugevad, siis on nad enamasti pealtnäha rahulikud ja väljapeetud.
Puudus: kellegagi koos elades väga emotsionaalsed ja tundeküllased ja see võib väsitav olla.
Sobivus: Nad sobivad kõige paremini kokku Basteti ja Isisega.


SETH: (28. mai - 18. juuni, 28. september - 2. oktoober)

Seth on kaosejumal, sümboliseerides muutusi ja metamorfoosi. Selle märgi all sündinud inimesed on suurepärased suhtlejad ja perfektsionistid, kes otsivad alati tõde ja harmooniat. Neil on raskusi paigal püsimisega ja nad otsivad pidevalt muutusi. Oskavad leida lahendusi erinevatele ettetulevatele probleemidele. Nad vajavad palju vabadust ja kardavad üksluist ja rutiini.
Puudus: Nad naudivad liigapalju tähelepanu keskpunktis olemist.
Sobivus: Kõige paremini sobivad nad kokku Gebi ja Niilusega.


BASTET: ( 14 - 28. juuli, 23 - 27. september, 3 - 17. oktoober)

Bastet on kassjumalanna, kes kaitseb naisi. Selle märgi all sündinud inimesed otsivad oma elus rahu ja tasakaalu ja teevad kõik, et vältida konflikte ja taastada harmooniat. Neil on tugev intuitsioon ja nad suudavad tunnetada inimeste käitumise taga olevaid motiive. Nad on varustatud suure vaimse ja füüsilise jõuga ja võivad tunda tõmmet maagia ja müstika suunas.
Puudus: Võid unustada iseennast ja oma isiklikke vajadusi teisi pidevalt aidates.
Sobivus: Kõige paremini sobivad selle märgi all sündinud inimesed Sekhmeti ja Horusega.


SEHMET ( 29. juuli - 11. august, 30. oktoober - 7. november)


Sodiaagi viimane märk on jumalanna, kelle nimi tähendab "vägevat". Selle märgi all sündinud inimesed on väga maised ja praktilised. Nad on väga intelligentsed ja väga head juhid. Nad on perfektsionistid ja neil on tugevalt arenenud õiglustunne. Selle märgi inimestel on kaks isiksust. Üks on avatud maailmavaatega, teine jälle paindumatu ja perfektsionist.
Puudus: peaksid olema ettevaatlik, et mitte lasta oma egol elu juhtida, sest see võib sulle hävitavalt mõjuda.
Sobivus: Selle märgi esindajad sobivad suurepäraselt kokku Basteti ja Gebiga.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate