No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kumb nägu on teie arvates rõõmsam? Teie vastus ütleb, milline inimene te olete.

by - neljapäev, november 14, 2019


Peate vaatama pilti ja valima kumb on teie arvates rõõmsam. Selle testi abil näete, milline inimene olete ja mis on see, mis teis domineerib. Oled sa valmis?
19. sajandil avastasid paar neuroteadlast, dr Paul Broca ja dr Karl Wernicke, et inimestel, kellel oli probleeme kõnega, oli sageli kahjustusi aju vasakpoolses piirkonnas.Teadlased järeldasid, et see piirkond oli kõnega oluliselt seotud, andes maailmale teada, et keel asub aju vasakus osas. See viis tõi järelduse, et vasak aju osa on loovam, paremal aga analüütilisem.

Vaatame, kas olete inimene, kellel domineerib mõttetööd vasak või parem poolkera. Peate vaatama pilti ja valima pildilt, kumb on teie arvates rõõmsam.

Kui valisite valiku A, domineerib teil vasak poolkera


Aju vasakpoolset poolt peetakse eksperdiks loogikaga seotud ülesannetes, nagu keele oskuse ja analüütilise mõtlemisega. See on parem sellistes asjades nagu kriitiline mõtlemine, numbrid ja arutluskäik.

See tähendab, et olete selline inimene, kes mõtleb enne tegutsemist. Uurite plusse ja miinuseid enne, kui teete midagi otsuse, isegi kõige väiksemat tegevust, sest peate olema valmis juhuks, kui midagi läheb valesti.

Teile ei meeldi jätta asju poolikuks, sest kõik, mida alustad, peab lõppema, nii et sa oled üleskasvanud ja keegi ei saa seda mõtet muuta. Teil on reeglite järgimiseks omamoodi kinnisidee, teile meeldib omada ja teha kõike täiesti korrektselt. Kuna olete väga loogiline, valdab teie intelligentsus tavaliselt kõike ja paljud imetlevad teid selle eest.

Kui valisite valiku B, domineerib teil parem poolkera

Parempoolne ajuosa on parem väljendusvõime ja loovusega seotud ülesannete täitmisel. Mõned aju parema poolkeraga seotud oskused hõlmavad: nägude meeldejätmist, emotsioonide väljendamist, muusikat, emotsioonide lugemist, värve (värvide eristamine), kujutlusvõimet, intuitsiooni ja loovust.

Te peaksite teadma, et parem poolkera on see, mis teid kontrollib. Kuulute intuitiivsete, arusaadavate, subjektiivsete ja reflektiivsete inimeste hulka. Võib-olla ütleb teie mõistus teile, et peate midagi tegema ja seda kuulama, aga mida te tegelikult arvesse võtate, on aga see, mida teie intuitsioon dikteerib, sest millegipärast te tunnete nii ja see ei vea teid kunagi alt.

Tavaliselt mõtled sa ikka ja jälle oma tehtud asjadele ja mõtiskled selle üle. See on tegelikult hea, sest võtad kõiki elus juhtunut kogemusi õppimisena ja sa ei hooli, kas need on head või halvad kogemused, õpid se sellest ikka.

Mõnikord tõusevad teie emotsioonid pinnale, see tähendab, et kipute olema väga väljendusrikas, igaüks saab aru, et on midagi, mis teid häirib, painab, olete rahutu, õnnelik või kurb, See on midagi sellist, mida te lihtsalt ei saa vältida, lihtsalt teie keha reageerib vastavalt sellele, mida tunned.

Teid ümbritsevad valitud sõbrad ja tuttavad, teile ei meeldi kellegagi koos olla, eriti kui nad kiirgavad negatiivset aurat. Teate täpselt, millal inimesel pole häid kavatsusi.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate