No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Valige Ruun, et avastada midagi põnevat enda kohta

by - reede, november 08, 2019


Ruunid on müstilised ja arvatakse, et need ennustavad teie tulevikku. Neid on erineva kirjaga ja vastavalt sellele on neil erinev tähendus. Valige kümne pildi hulgast ruun ja me ütleme teile, mida teie enda jaoks see sümbol ilmutab. 



1. 

See on sünni, viljakuse ning isikliku ja füüsilise kasvu sümbol. Teie perekond võib varsti kasvada! Kuid see on ka ärevuse ja pereprobleemide sümbol, mis tähendab, et võite tunda muret mõne lähedase pärast ja tunda, et olete kaotanud olukorra üle kontrolli. 

2. 

See on kaitse sümbol. Te tunnete vajadust kaitsta teisi ja olla kilp teie lähedastele. Kuid mõnikord on keeruline teid paremini tundma õppida, kuna mängite kanget valvurit.

3.

Valisite suuremeelsuse ja tasakaalu sümboli. Olete oma allkirjastatud lepingute ja aktsepteeritud partnerluste osas ettevaatlik, kuna raha on teie jaoks oluline. Aitate kiirelt kedagi, kui ta seda küsib, eriti rahaliselt. Inimesed on teie rahahaldusoskuste pärast kadedad.

4. 

See on reisimise sümbol. Te unistate alati oma järgmisest seiklusest ja otsite uusi algusi. Olete väga energiline. Püüdled isikliku kasvu nimel, kuid võite end mitte rahul olevana, hüpata töölt tööle ja hobist uue hobi juurde.

5. 

See ruun sümboliseerib jõudu. Oled julge, tugev ja tark. Tervitate ootamatuid või oodatud muudatusi, sest midagi pole teie jaoks liiga keeruline. Te säilitate puhta ja hoolitsetud välimuse ning olete äärmiselt enesekindel, kuid inimesed ei pruugi alati teisse usaldada.

6. 

See on paranemise ja orgaanilise kasvu sümbol. Teil on suur kujutlusvõime ja palju fantaasiaid, kuid see võib põhjustada viletsaid otsuste tegemisi ja kaotust. Saate aru, et unistused on teie enda omad ja nende saavutamiseks peate vaeva nägema, kuid kõik võib muutuda üle jõu käivaks ja te komistate paar korda enne edu saavutamist.

7. 

Valisite väljakutsete sümboli. See ruun tugevdab teisi ruune ja on omamoodi liider. Olete väga edukas juhirollis, kuid peate järgima reegleid. Inimesed võivad arvata, et olete külm ja kaalutlev inimene, kui nad teiega esimest korda kohtuvad, kuid sa oled tegelikult õiglane ja suudad probleemide lahendamiseks selgelt ja mõistlikult mõelda.

8.

See ruun sümboliseerib edu ja au. Naudite tervislikku elu ja pühendute oma eesmärkidele. Teie lähitulevikus on tohutu võit. Teid ei saa kergesti petta ja teil on terav meel, mis muudab teid ideaalseks juhiks või eeskujuks. 

9. 

Valisite õigluse ja autoriteedi sümboli. Sa võitled selle nimel, millesse usud, ehkki võid vahel kontrolli alt väljuda. Teil on sageli õigusküsimustes edu, kui suudate veenda teisi tegema soovitud asju. Olete konkurentsivõimeline, kuid teate ikkagi, kuidas seda teha nii, et ei kaoks lõbu kogu asja vastu.

10. 

See on ohu sümbol. Sulle meeldib elada elu metsikul poolel ja võtta sageli riske. Teile meeldib ohtlikest tegevustest tulenev kiirus ja põnevus, kuid teadke et sõbrad ja perekond muretsevad teie pärast. See ruun on ka viljakuse ja muutuste sümbol, mis tähendab, et teie pere võib peagi kasvada.

Näita armastust ja Jagage seda oma sõprade ja perega!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate