No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Test: Valige üks pildil olev tass ja uurige, mida see teie isiksuse kohta ütleb

by - esmaspäev, november 04, 2019

Tass nr 1.


Olete väga vastutustundlik inimene ja arukas inimene, elate rohkem et teisi aidata. Sa täidad end alati kohustustega ja teed kõik endast oleneva, et seda kõike täita. Teie intelligentsus pimestab. Olete alati nõus nõu andma millegi vastu.


Tass nr 2.


Sa sündisid selleks, et olla vaba ja hindad seda väga. Te ei suuda hetkekski paigal püsida. Sa ei suuda koguaeg olla samade inimestega, sest sa ei talu rutiini. Teie intensiivsus on ületamatu ja energiast sul puudust ei tule. Sooviksid, et päevad oleksid pikemad, kuna sa ei suuda teha kõike, mida tahaksid.Väike rahulikkus aitab teil olla korrapärasem.


Tass nr 3.


Elate sõna otseses mõttes minevikus. See ei lase teil edasi liikuda. Olete väga 'vanamoodne' inimene ja baseerub suurel määral vanadele mälestustele headest aegadest. Sinu alateadvuski teeb elus valikuid läbi nende kogemuste, mida sa oled pidanud läbi elama. Julge oma ettekujutust elust pisut muuta ja leiad uusi asju, mis võivad sind üllatada.


Tass nr 4.


Oled inimene, kes hoolib palju teie füüsilisest ja vaimsest heaolust ja otsid koguaeg hingerahu ja harmooniat. Sa ei räägi kõigile oma mõtetest kuid sinu pilgust võib seda lugeda. Sa pead kalliks oma lähedasi ja säilitad rahu ka keerulistes olukordades. Solidaarsus on teie tugev külg ja romantika on teie nõrk külg.Tavaliselt teed sa armastuses samu vigu.


Tass nr 5.


Oled väga intuitiivne, lugupidav ja arukas inimene. Sa oled inimene, kes armastab suhelda ja rääkida, kui sul on mingi mure või rõõm, siis tahad sa seda teistega jagada. Su intuitsioon ei vea sind kunagi alt. Teie emotsioonid kipuvad teid reetma. Sul on raske oma emotsioone kontrollida, õppige oma meeleolu teiste ees varjama. Sa vajad natukene rohkem enesekindlust.


Tass nr 6.


Teie olete loomult heatahtlik, sa elad üks päev korraga ja armastad vaheldust. Sulle meeldib elu, sa ei muretse liiga palju homse päeva pärast. Olete väga seltskondlik, elate tehnoloogia ja uute suundumuste ootuses. Armastad alati moekas välja näha ja jagada kõike, mida teete sotsiaalvõrgustikes.




You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate