No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Teie lemmik kallistamise viis aitab teil avastada, mis on teile armastuses kõige olulisem

by - kolmapäev, november 13, 2019



Armunud olemine on üks ilusamaid asju, mis meiega juhtuda võib. Olge armastatud inimese kõrval, jagage temaga unustamatuid hetki ja nautige ennast koos teise inimesega.
Kuid kuigi me kõik võime selles kokku leppida, on tõde see, et mitte kõik ei väärtusta armastuses just samu asju.
On neid, kes keskenduvad rohkem seksile, mis neil on teise inimesega, ja ühistele huvidele, kui neid, kes otsivad teises turvalisust ja kaaslast.
Et teada saada, mis teile armastuse otsimisel kõige huvitavam on, toome teieni lihtsa testi. Vaata pilti ja ütle, milline kallistamine sulle kõige rohkem meeldib?

Teie vastus annab teile suhete võtme.


1. Sõprus


Kui valisite esimese kallistuse, on see sellepärast, et suhetes hindate kõige rohkem sõprust. See tähendab, et teie jaoks peab inimene, kes veedab teiega kogu ülejäänud elu, olema keegi, kes jagab teiega ka häid hetki, kes paneb teid naerma, kellele saate kõike öelda ... Teie parim sõber.
Teid ei huvita suhe, milles asjad on varjatud või milles peate teesklema kedagi, kes te pole. Teie jaoks on kõige olulisem olla oma kallima kõrval autentne.

2. Kirg


Teie jaoks võib kirg olla see, mis teie suhetes puudub. Sa tahad, et su kõrval oleks inimene, kes äratab sinus su ihade tule ja kes suudab neid ka rahuldada.
Usute palju inimeste vahelises keemiast, seda kas on või ei ole. Kui see keemia on olemas, siis teate, et võite valitud inimesega koos käia kuni maailma lõpuni. Kuna olete nii kirglik, siis te armastate kedagi, kellele suudate anda kõike, ja loodate sama ka vastu saada.

3. Turvalisus


Kui valisite kolmanda kallistuse, siis on turvalisus teie jaoks kõige olulisem asi. Sa tahad olla inimese kõrval, kes teab, mida tahab, ja kes on kindlad nii endas kui sinus.
Armute alati vaimselt tugevatesse inimestesse, et need saaksid aidata teid teie püüdlustes kaasa ja julgustaksid teid, kui tunnete, et asjad ei lähe hästi.
Võib-olla oled sa pisut ebakindel inimene või vähemalt keegi, kellel on initsiatiivi võtmisega probleeme. Seepärast otsite täiendust teisest: kellestki, kes aitab teil endast parimat leida.


4. Usaldus

Kui valisite neljanda kallistuse, on see sellepärast, et teie jaoks on suhetes kõige olulisem usaldus. Loodate, et teie kõrval on inimene, kellega saate olla täiesti vaba ja samal ajal keda usaldate täielikult. 
Sulle ei meeldi olla suhetes, kus elad, kui mõtled, kas teine ​​inimene on aus. Sa vihkad suhetes eradetektiivi rolli. Mis teile kõige rohkem meeldib, on see, et teil on vaba suhe, kus kõigil on oma ruum kuid teid ühendavad ühised punktid. Sellepärast peategi esimese asjana teist inimest usaldama.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate