No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kassid kaitsevad maja kurjade vaimude ja negatiivse energia eest!

by - laupäev, november 16, 2019


On teada tuntud fakt, et kassid on iseteadvad, laisad ja kes armastavad palju magada. Kuid ometi on kassidel väga palju häid omadusi, millest sa ehk pole midagi veel kuulnud, nimelt kaitsevad nad oma kodu tegelikult paremini, kui keegi teine.
 Meie esivanemad iidsetest aegadest teadsid, et kassid pole mitte ainult armsad lemmikloomad, vaid ka kodukaitsjad. Koerad võivad küll sissetungijate tõkestamisel olla tõhusad, kuid kassid täidavad palju olulisemat ülesannet - kaitsevad maja teist tüüpi kutsumata külaliste eest.

Kassid ja negatiivne energia.

Muistsed filosoofid ja teadlased uskusid, et kassid on tundlikud negatiivsete energiate suhtes ja üritab kaitsta teid ja teie kodu võimalike kurjade vaimude ja kummituste eest.
Seda seetõttu, et kassidel on kordumatult võimas aura, tuntud ka kui astraaljõud, mille eesmärk on peegeldada negatiivset energiat.

Siis kui märkate, et teie kass vaatab intensiivselt pealtnäha tühja kohta või veedab kahtlaselt palju aega maja ühe konkreetse koha peal. Võib-olla on see negatiivne energia jäänud ajast, mil te ei elanud oma praeguses majas ega tulnud väljastpoolt seda.

Ärge häirige oma kassi, kui märkate, et ta tiirleb sihitult teie toas või maja ümber, ta üritab kurja vaimu oma võimsas energiaväljas tabada ja majast välja lükata. Kassid järgnevad vaimudele, ning püüavad aru saada, milliste kavatsustega nad on, kas neil halvad kavatsused?
Kassid suudavad eristada astraalolendite kavatsusi ja võivad hävitada negatiivse energia tooja.
Seepärast on näiteks meie komme lasta kass kõigepealt majja, enne lävepaku ületamist.
Sellega kutsume justkui kassi üles koristama oma uut kodu eelmistest elanikest jäänud liigsest ja negatiivsest energiast.

Võimalused negatiivsete energiatega toimetulemiseks.


On mitmeid viise, kuidas saate aidata oma kassi kodust välja viia kurje vaime ja kummitusi.
Kui teie kassi huvitab mingi kindel koht majas, võite lugeda palvet ja teha enda valitud puhastusrituaal.
Hiljem näete, kas teie triibuline kaitsja naaseb selle samasse kohta ikka ja jälle või siis mitte - siis on puhastusrituaal edukalt hakkama saanud negatiivse energiaga.

Kaitse needuste ja kurja silma eest.

Kassid saavad sellega hakkama!

Nagu talismanid ja kristallid, mida kantakse paljudes maailma kultuurides kandja kaitsmiseks kurja silma eest, piisab ka sellest kui teil on kodus kass.

Kass on sinu tõeline kaitsja, kui ta tuleb end vastu sind hõõruma, siis ei ole see alati sellepärast, et sa talle süüa annaksid, vaid ta annab sulle edasi oma jõudu. Ta paneb sulle kaitsemärgi. Sellepärast ei tohiks kassi eemale lükata, kui ta end sinu vastu hõõruma tuleb.

Õige viis kassi positiivse energia ja tugevuse laadimiseks on vasaku käega õrnalt kaela silumine, samal ajal kui parem käsi tema saba silub.See võimaldab teil hoida täielikku kontakti kassiga ja maksimaliseerida tema kaitseenergiat.

Kassid saavad ka oma peremeest rahustada. Kui teil on tugev emotsionaalne stress, lamage lihtsalt kassi kõrval ja silitage teda.
Mõnikord heidavad kassid ise teie peale, eriti vastuvõtlikud on nad haigetele kohtadele.

Kaitse geopatoloogiliste alade eest.


Kassid pakuvad energiakaitset, kui elate geopatoloogilises vööndis.
Geopatoloogilisi tsoone nimetatakse nii seetõttu, et need on kohad, mis kahjustavad pikema aja jooksul seal elava inimese tervist.
Sellistes kohtades on tihe ja püsiv negatiivne energia voog.

Kassid on niisiis imelised olendid, ära alahinda neid!


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate