No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Õnne numbrid erinevateks protsessideks

by - neljapäev, november 28, 2019



Õnne numbrid

Kiirendamine-aeglustamine

Kui teil on vaja seda või teist protsessi kiirendada (näiteks olete hilinenud tööle, kuid transporti pole, kohe kiust mitte, või pole teil rahakotis raha piisavalt ning kauaoodatud palk lükkub edasi), korrake endale nii tihti kui võimalik: “kakskümmend”. 2 korrutab teie jõupingutusi ja 0 tühistab vastuseisu jõu.

Kui peate vastupidiselt mõnda konkreetset protsessi aeglustama (näiteks laps on teile teatanud, et kavatseb kiiresti abielluda, kuid see ei kuulu teie plaanidesse), korrake endale : “neli”.
4 - see on ruut, kõige stabiilsem kujund. Nimelt on tema see kes seisab 4 jalaga maapeal ja vastu kõigele mida tahad. Lisaks on ruudu kõik küljed võrdsed, nii et kuhu iganes kiirustate, kõikjal sama asi - stabiilsus ja järjekindlus.

Suurendamine - vähendame

Kui teil on vaja midagi suurendada (näiteks rahakotis kopüüride arvu või fännide/austajate suurust), kujutlege seda endale ette ja korrake: „seitse pluss üks“.
7 on salapärasuse tegevuse number, 1 on eesmärgi ja energia number ja 8 (7 + 1) on lõpmatuse arv.

Kui teil on vaja midagi vähendada (näiteks enda kaalu), kujutlege ennast saledaks kaseks ja korrake: “kümme miinus üks”.
Nüüd olge muutusteks valmis: 10 - 1 = 9 ja 9 on muudatuste number.

Ehitame - hävitame

Kui teil on vajadus midagi ehitada või ümber ehitada (uus kodu, suhted ülemuse või lähedasega), kujutlege seda "midagi" endale ette ja korrake: „nelikümmend nelikümmet“.  See on maagiline number, Nii et öelge: "nelikümmend nelikümmet", ja see, millest te mõtlete, suureneb lõputult.

Kui peate vastupidiselt midagi hävitama, peate selle midagi ette kujutama ja ütlema endale: "nelikümmend neli". Esiteks näevad need numbrid välja nagu kaks välgukiirt. Ja teiseks, ühe ruudu (4) pealekandmine teisele ruudule (4) purustab kogu stabiilsuse osadeks, sest nurki on kaheksa ja 8 on lõpmatuse arv. Nii et lõpmatuseni hävitamine - nii muutub tolmuks kõik.

Õnn ja aeg

Kui teil ei jätku piisavalt õnne, edukust, vedamist, siis korrake: "kakskümmend üks". Muide, kui arvutada sõna “õnn” numeroloogiline tähendus (st lisada tähed nende digitaalses mõttes), siis tuleb ka arv nr 21 välja!

Kui teil pole piisavalt aega, korrake endale: "üheksakümmend üks". 9 - muutus, 1 - kiireim number. Lisaks on 1 algus, 9 on lõpp, st ajatsükli täielik katvus. Nii selgub, et number 911 pole sugugi juhuslik ja ameeriklased kasutavad konbinatsiooni mitte ainult hädaabi numbrina. Maagid teavad, et 911 on ka oikumeeniline number -  kus kõigel on oma aeg, tervis, rahu ja harmoonia.


♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate