No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Erinevate värvidega kassid pakuvad sulle kaitse- ja tervendavat energiat

by - kolmapäev, november 20, 2019


Kas teadsid, et kõik kassid pakuvad kaitse- ja tervendavat energiat. Neid, kes tahavad kasside maagilist võimet kasutada, võiksid mõelda millist värvi looma valida. Erinevat värvi kassidel on erinev maagiline võime, seepärast on hea need siin üle valida, et saaksid langetada kassi võtmisel otsustada, mis värvi kassi eelistada.

Mustad kassid

Mustad kassid pakuvad kõige täiuslikumat maagilist kaitset okultistlike jõudude ja needuste vastu. Need kassid on kõige osavamad hävitama võimsat negatiivset energiat, mis võib kodust leida. Samuti aitavad nad viia negatiivset energiat kodust välja, tuues sinna oskust heal ja halval vahet teha.

Trikoloori ehk kolmevärvilised kassid

Need ühendavad mustade, valgete ja punaste kasside eelised ja pakuvad teie kodule märkimisväärset kaitset võimaliku kahju eest. Nad kaitsevad kodu ja pere halbade vaimude eest. Neid kolmevärvilisi kasse seostatakse sageli õnne, rikkuse ja õitsenguga.

Hallid kassid(ka tumehallid, sinised)

Neil on rahustav toime ja need toovad omanike ellu rõõmu ja armastust. Seda värvi kassid toovad majja emotsionaalset stabiilsust ja sensuaalset rahulolu. Sellistesse kassidesse kehastatav rahulik energia on sageli seotud õnne ja jõukusega.

Värvilised siiami kassid

See on kõige mängulisem kasside tõug ja aitavad omanikele kuulsust ja edu tuua, pikaealisust ja aitavad kaasa päikesemaagiale.

Kahetoonilised kassid

Nad kannavad endaga kaasa energiat, mis annab teile tarkust ja tervet mõistust. Ühe legendi järgi on kahevärvilised kassid paremad hiirepüüdjad. Nad toovad ka omavahelist mõistmist ja head maitset.

Kuldsed / punased kassid

Neid seostatakse iidsete tarkustega sageli nende kõrge seisundi tõttu iidsetes templites. Neis on Tarkus, kuninglikkus samuti kehastavad nad päikese, Yang' energiat ja armujõudu.
Olenemata kassi soost, esindavad need kassid rikkuse maagiat, raha ja keskendumisvõimet.


Valged kassid

Neil kassidel on tugev ravivõime. Nad leevendavad stressi, annavad energiat ja ravivad. Valge kass toob head õnne.

Triibulised kassid

Nad parandavad meeleolu, puhastavad maja energiat ja loovad meeleolu naljadeks ja meelelahutuseks. Nad toovad koju õnne, valgust, rõõmu.


Kilpkonna värvi kassid

Sellist värvi pärivad ainult emased kassid. Nad toovad kaasa puhast maagilist energiat, suutlikkust imesid tegema. Nendel kassidel on puhas energia, ravivõime ja selgeltnägemine.

Sõltumata sellest, millise kassi valite või olete juba valinud, võite olla kindel, et saate nähtamatut kaitset, mida kassid annavad oma kohaloluga.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate