No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kiire horoskoop 2020 kõigi sodiaagimärkide jaoks

by - reede, jaanuar 03, 2020


Jäär

On oodata ametialast kasvu ja suurenenud rahalist heaolu. Suhete valdkonnas jääb kõik stabiilseks.

Sõnn

Aasta toob positiivseid muutusi ning edusamme töös ja armastuses. Te vahetate töökohta, leiate hingesugulase või tugevdate oma vanu suhteid.

Kaksikud 

Unistuste realiseerimiseks peate tegema palju pingutusi, kuid te saate hakkama. Aasta toob palju reisimist, seiklusi ja uusi avastusi.

Vähk

Palju tööd ja mitmeid läbielamisi selle pärast. Tasub pöörata ka tähelepanu oma tervislikule seisundile. Isiklikus elus positiivsed muutused, armastuse leidmine.

LõviSee aasta on lõvi jaoks täis kahtlaseid ettevõtmisi, rännakuid ja seiklusi. Seda kõike tänu teie raskele tööle. Te kohtute uute inimestega, kellel on teie elus tulevikus suur roll.
Neitsi.

Teil on suurepärane tervis, palju energiat ja jõudu. Te pühendate selle aasta spordile
vabaõhuüritustele ja mängudele koos lastega, kui teil neid on.
Kaalud. 
Seltsielu on palju ja see hakkab sulle närvidele käima. Saate palju uusi sõpru ja tuttavaid, samuti leiate tõelise armastuse. Tööprobleemid ei tundu teile praegu rasked ja saate neid hõlpsalt lahendada.
Skorpion 
2020. aasta annab võimaluse teenida suure rahasumma ilma palju vaeva nägemata. Aasta on ebasoodne õppimiseks ja reisimiseks, kuid soodne harmoonia leidmiseks iseendas ja oma perekonnas.
Ambur
Rotiaasta lubab teile ametialast edu, suuri sissetulekuid ja võimalust avada isegi oma ettevõte. Kaugeltki mitte peamised pole sel aastal teie jaoks suhted.

Kaljukits
Aasta annab palju kehalist ja vaimset lõõgastust, enese ja keha tegevusi, kultuuri- ja meelelahutuskohtade külastusi.
Veevalaja 
Professionaalsuse, vaimsuse ja intellektuaalsuse kasv. Romantilised ja sõbralikud suhted pole uuel aastal teie jaoks tähtsad.
Kala 

Eelolev aasta tõotab tulla nii viljakas kui ka rahaliselt äärmiselt hea. Teil on hea aasta teenida palju raha.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate