Raffaello kreem tortidele ja kookidele
Sama koor mis on Raffaello kommidest.
Koostis:
- kookoshelbed 70 grammi
- kondenspiim 400 grammi
- või 200 grammi
- valge šokolaad 200 grammi
Valmistamine:
1. Või ja šokolaad sulatada madalal kuumusel, pidevalt segades, et mitte põhja kõrveta läbida.
2. Seejärel lisage kondenspiim, segage hästi.
3. Nüüd vala kookoshelbed kooresse ja sega kõik veelkord korralikult läbi.
4. Pange valmis Raffaello kreem klaaspurki ja vähemalt 3–4 tunniks (soovitavalt ööseks) külmkappi.
5. Kui kavatsete selle kreemiga kooki kaunistada, saate seda kohe kasutada. Ja juba kaunistatud kondiitritooted, peaks seista laskma ja kreemil koogi sisse imenduda. Hommikul on teil valmis Raffaello kook valmis. Selline kreem sobib hästi ka värske saiaga, kuuma kohvi või teega.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.