No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Raffaello kreem tortidele ja kookidele

by - kolmapäev, jaanuar 15, 2020


Sama koor mis on Raffaello kommidest.

Koostis: 
- kookoshelbed 70 grammi
- kondenspiim 400 grammi
- või 200 grammi
 - valge šokolaad 200 grammi 

Valmistamine: 
1. Või ja šokolaad sulatada madalal kuumusel, pidevalt segades, et mitte põhja kõrveta läbida.
2. Seejärel lisage kondenspiim, segage hästi.
3. Nüüd vala kookoshelbed kooresse ja sega kõik veelkord korralikult läbi. 
4. Pange valmis Raffaello kreem klaaspurki ja vähemalt 3–4 tunniks (soovitavalt ööseks) külmkappi. 
5. Kui kavatsete selle kreemiga kooki kaunistada, saate seda kohe kasutada. Ja juba kaunistatud kondiitritooted, peaks seista laskma ja kreemil koogi sisse imenduda. Hommikul on teil valmis Raffaello kook valmis. Selline kreem sobib hästi ka värske saiaga, kuuma kohvi või teega. 

    You May Also Like

    0 comments

    Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

    Translate