No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kuulus psühholoogiline test: uuri välja, mis on su suurim hirm

by - pühapäev, jaanuar 12, 2020



"Igas koopas, kuhu kardate siseneda, on teie otsitav peidetud," ütles kord Ameerika mütoloogia uurija ja filosoof Joseph Campbell.

Mis sissepääsust te kardaksite siseneda?

Vaadake oma hirmudele silma ja avage uksed tundmatule! Kui olete huvitatud enda kohta rohkem teada saama, siis on just see test, mida vajate. Selle olemus on lihtne - peate lihtsalt valima sissepääsu, mis teid kõige rohkem hirmutab ...
Nii et nüüd soovitame teil uurida oma hirmu.

1. Mahajäetud maja


Kui olete selle ukse valinud, on teil analüütiline mõtteviis. . Näete maailma sellisena, nagu see on, ärge tehke spontaanselt otsuseid ja analüüsige kõike.
Tapeediga sein tähistab emotsionaalset barjääri, millega varjate end teiste inimeste eest. Vaatamata visadusele ja haridusele kogeb alateadlik hirm suhelda. Lambi hämar valgus sümboliseerib seda, et
Emotsionaalselt olete üsna suletud inimene ja lasete oma sisemaailma ainult kontrollitud inimestel.  Siiski peate mõistma, et peate looma suhteid inimestega pigem emotsionaalsel kui intellektuaalsel tasandil.
Teie väärtused ja moraalsed põhimõtted on teile väga olulised ning eeldate, et ka teised austavad neid.
Teie varandus on emotsionaalne rahulolu. Kontakt on teile oluline mitte ainult emotsionaalsel, vaid ka intellektuaalsel tasandil.

 2. Trepp, mis viib alla tunnelisse


Kui valisite selle foto, siis olete just see, kes armastab ja hindab elu, teab, kuidas seda nautida. Allapoole viivate treppide valik näitab aga ka seda, et teil on alateadlik hirm surma ja elusana matmise ees. Samuti kardad olla pimedas ja mitte teada, mis juhtub.
Peate oma tervise eest rohkem hoolitsema, kõndima värskes õhus, sööma õigesti. Siis kaovad teie hirmud järk-järgult. Kui see ei aita, siis on parem pöörduda spetsialisti poole.

3. Sissepääs jääkoopasse


Jääkoopa sissepääsu valimine on sümbol tõsiasjale, et olete emotsionaalse soojuse meeleheitel. Te kardate alateadlikult, valu ja pettumust lähedastelt, et nad teevad teile haiget, häirivad teid. See hirm julgustab valima üksinduse.Kardate väga pettumust ja eelistate seetõttu üksikuks jääda.
Kuid see ei saa kesta kaua, sest te ise mõistate seda. Sügaval hinges teate, mis toob teile tõelise õnne. Võtke vastu armastus ja laske end jälle armastada. Teie varandus on armastus ja kõikides selle ilmingutes.

4. Mahajäetud maja


See lihtne hoone on teie jaoks tõeline õudusunenägu, tähendab see, et te kardate vaesust, kardate kaotada oma rahalist heaolu. Teie varandus on materiaalsed väärtused.
Seetõttu töötate nii kõvasti, kuid ärge unustage, et teie lähedased vajavad kõigepealt teid ja teie hoolt ning alles seejärel materiaalseid väärtusi. Jah, te ihaldate rahalist heaolu, kuid unustate, et armastust ja õnne ei saa raha eest osta. Nad armastavad sind ja armastavad sind selle eest, milline inimene sa oled, ja mitte selle pärast, kui palju raha sul on.
Oled äärmiselt truu ja aus inimene, hinda realistlikult ümberringi toimuvat.

5. Tunnel


Kui te kardate tunnelit, viitab see sellele, et teil on raske oma emotsioonidega hakkama saada. Nii et olete täis arusaamatuid emotsioone, millega peate kindlasti tegelema. Oled nutikas, kuid enamasti juhivad sind tunded: oled probleemides liiga kinni.Ja see hirmutab sind, sellest hirmust vabanemiseks peate õppima mõistma, mida tunnete ja aktsepteerima seda.Keskendute liiga palju ainult probleemide üle mõtisklemisele. On aeg keskenduda nende lahenduse leidmisele.
Teie varandus on enesekindlus. Ärge keskenduge negatiivsele.
Meie nõuanne teile: ärge mõelge ebaõnnestumistele liiga palju. Isegi kõige halvema tunneli lõpus leiate alati valgust.

6. Uks kettidega


Te töötate kõvasti ja proovite vastata kõrgeimatele standarditele. Oled produktiivne, sihikindel ja organiseeritud inimene. Üks asi hirmutab sind - stabiilsuse puudumine.
Te töötate liiga palju ja kurnate end liiga palju. Proovige eraldada rohkem aega lõõgastumiseks. Teie varandus on rahu.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate