No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kuusekuul ennustab, mis teid uuel aastal ees ootab

by - neljapäev, jaanuar 02, 2020


Valige jõuluehe ja uurige, mida uus aasta teile toob! Võite valida kaks või kolm palli ja kirjelduse ühendada - nii saab see täpsem. Võtke aga valimiseks aega! Uurige palle hoolikalt ja üks või mitu neist köidavad teie tähelepanu rohkem kui ülejäänud. Niisiis - nad on sinu.

0.  Kui olete valinud palli numbriga 0 - uus aasta tuleb teie jaoks kui tühi leht. Te soovite alustada uuesti kõike otsast peale, vahetada tööd, oma abikaasat ja alustada kõike otsast.

1. Kui olete valinud palli numbriga 1. See pall ütleb, et õnn ootab sind! Sa oled juht, ilmub soov juhtida, luua midagi uut.

2. Kuul number 2 näitab, et pingutad kõvasti ja see võib põhjustada väsimust ja isegi masendust. Säästke ja jagage oma jõudu korralikult.

3. Kolmas pall ennustab meeldivaid emotsioone teie isiklikus elus. See võib olla meeldiv tutvus, abieluvõimalus, vastastikune armastus või olemasoleva liidu tugevdamine.

4. Neljas pall ütleb, et on saabunud aeg radikaalseteks muutusteks. Te ise tunnete, et ei taha vanamoodi edasi elada. Eelolev aasta toetab teid - hakake tegutsema.

5. Viies pall ütleb, et on aeg pühenduda perele. Sel aastal vajavad teie lähedased rohkem kui kunagi varem, nii et näidake neile maksimaalset tähelepanu.

6. Kuues pall ütleb, et eelolev aasta paneb teid pisut hoogu maha võtma. Peate lõõgastuma, minema reisile, vahetama ümbrust, vastasel juhul on oht depressiooniks, võite isegi haigeks jääda.

7. Seitsmes pall soovitab teil härjal sarvist võtta. Aasta on teile kõigis valdkondades väga edukas. Saate oma elu muuta, võtta riske, teha grandioosseid plaane - kõik sujub, õnn on teie poolel.

8. Kaheksas pall ütleb, et pabistate ja muretsege kellegi pärast. Pole vaja tulevaid sündmusi südamesse võtta, õpite solvumist lahti laskma ja kui sa ei muretse ega oota halbu asju - siis neid ei juhtu.

9. Üheksas pall räägib stabiilsusest. Seisate kindlalt jalgadel, teie rahaline olukord paraneb. Tunned end lõdvestunult ja naudid elu.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate