No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Liigaasta ohud: mida ei tohi 2020. aastal teha!

by - esmaspäev, jaanuar 27, 2020


Liigaastat peetakse ettearvamatuks aastaks, seepärast on väga oluline teada, mida praegu absoluutselt teha ei tohiks.
Ohud võivad meid tabada erinevas valdkonnas. Vaatamegi, kuidas neist saaks mööda hiilida.

Esmapilgul pole siiski liigaastatel midagi üliohtlikku, sest see on kalendris vaid üks lisapäev. Kuid see lisapäev võib vaatluste kohaselt siiski palju muutusi teha. Vastuolude tõttu saadakse need energia tõusud ja mõõnad, mis viivad ebaõnnestumiseni.

✅ Millised ohud ootavad meid 2020. aastal?

Esiteks soovitavad eksperdid tungivalt mitte riskida. Mida rohkem inimene liigaastal riskeerib, seda suurem on tõenäosus, et ta komistab probleemidele, mille lahendusi on võimatu leida. Arvesse tuleks võtta mis tahes sammu ükskõik millises eluvaldkonnas. Tasub vältida põhjendamatut kulutamist, aga ka reetmist, petmist, truudusetust ja tülisid.

Teiseks, sel aastal ei tohiks alustada suurejoonelisi projekte koduses majapidamises ega tööl. Töö vahetamine pole samuti soovitatav. Igasugused ebaõnnestumised on kõige parem lasta ajutiselt maha rahuneda, mitte tormata asjadesse. Majas ei tohiks täiemahulist remonti alustada, isegi kui vaid veidikenegi on kahtlusi mingis osas.

Kolmas punkt on pulmad. Suhteid saab tugevdada ilma allakirjutamiseta, ilma ametliku abieluta. See tuleks edasi lükata. Kui olete aga kõik juba ette planeerinud, pole midagi tühistada. Eksperdid soovitavad lihtsalt erksust ja ettevaatlikkust suurendada.

✅Kuidas probleemidest 2020. aastal üle saada?

Kahtlemata on liigaasta ohtlik, kuid see ei tähenda, et teil pole võimalust muredest üle saada. Iga päev jälgige meie kuukalendrit, et teada saada, kuidas kuu ja tähed teie elu mõjutavad. Astroloogide nõuanded räägivad teile, kuidas energiat suurendada, riskidest mööda hiilida ja leida võimalusi õnne saavutamiseks.
Samuti pole mõtet olla kahtlustav.
Liigaastal saate pidada pulmi, teha remonti, kolida uude koju või osta midagi kallist.
Peaasi- pidage meeles, millised halvad märgid neutraliseerivad teie võimsa energia ja enesekindluse. Hoolikas planeerimine aitab vältida ebaõnnestumisi.
Kui teil pole seda enesekindlust ja usku, siis on parem ajutiselt loobuda olulistest asjadest ja riskantsetest ettevõtmistest. Nende juurde on võimalik hiljem tagasi pöörduda, kui saate neile küsimusele võimalikult hästi keskenduda.

Liigaasta on ohtlik, kuid see ei tähenda, et teil miski ei õnnestu. Kõrvaldage juhuste tegur ja ärge lootke juhusele, sest mõistuse ja alateadvuse jõud aitavad teil oma saatust kontrollida.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate