No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

2024. aasta sügishoroskoop - keda ja millal ootavad ees olulised muutused

by - teisipäev, september 03, 2024


2024. aasta sügis saab olema täidetud mitmete oluliste astroloogiliste sündmustega, millel on suur mõju iga inimese elule.

4. septembril siseneb planeet Marss Vähi märki, kus see püsib aprilli lõpuni. Seetõttu on elukoha, aga ka peresuhete küsimused üha aktuaalsemad. Nagu astroloogid ütlevad, saab see periood olema paljudele paaridele omamoodi pöördepunkt ja võib-olla aktiveeruvad nüüd kõik probleemid, lahkarvamused, millest te pole varem rääkinud ning hakkate võitlema võimu ja ülemvõimu pärast. Suhetes ja pereelus algab Jäära ja Kaalude esindajate jaoks täiesti uus ja teistsugune etapp ning teil tuleb langetada olulisi otsuseid.

Kui planeet Marss on Vähi märgis ja Vähki peetakse astroloogias üheks peresõbralikumaks märgiks, sunnib see meid võitlema oma hubasuse, mugavuse ja pereväärtuste eest.

Esimest korda 9 aasta jooksul toimub 18. septembril Kalade märgis varjutus, mis avab sügisese varjutuse koridori. Nagu astroloogid ütlevad, on see eriti emotsionaalne periood, mil võime tunda suurenenud ärevust, ärritust ja see avaldab suhetele negatiivset mõju. Samas saab planeedi Saturni mõjul lõpuks ometi kõik, mis on võlts või lõppema määratud...iga inimene peab illusioonidega hüvasti jätma ja sündmusi reaalsuses vaatama.

Kaaludes toimub 2. oktoobril päikesevarjutus, mis lõpetab sügisese varjutuse koridori. Samas alustab planeet Jupiter nimetatud märgis retrograadset liikumist. Juba 9. oktoobril liigub planeet Kaksikute tähtkujusse ja nagu astroloogid ütlevad, toob see astroloogiline sündmus meid tagasi nende suhete ja asjade juurde, mis oleks pidanud algama mais või mida me alustasime, aga ei jätkunud. Näiteks äriläbirääkimiste, reisiuudiste, isikliku suhtluse ja muu sellisega.

Nagu astroloogid ütlevad, tuleb sügise viimane kuu paljude jaoks eriti emotsionaalne. Pluuto hakkab vastanduma Kaljukitsele ja Marss on Vähi tähtkujus, mille tulemusena tunned 1.-4.11, nagu oleks kõik probleemid ja emotsionaalsed lood kokku saanud. Armukolmnurkade küsimused muutuvad aktiivsemaks, mis on paljudele paaridele märkimisväärne väljakutse.

15. novembril ootab meid ees täiskuu Sõnnis. See astroloogiline sündmus ajendab meid langetama olulise rahalise otsuse, mis saab olema seotud millegi väärtusliku ostmise ja müümisega.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate