No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Feng Shui: 10 taime, mis toovad teie koju rahu ja heaolu

by - laupäev, september 28, 2024



On olemas lilli, mida on parem mitte koju tuua: need meelitavad ligi ebaõnnestumisi ja isegi haigusi. Ja on neid taimi, mis loovad positiivse atmosfääri ja kaitsevad meid halva energia eest.

Oluline on teada milliseid taimi osta ja milliseid mitte ja häid taimi õigetesse kohtadesse paigutada. Räägime “kuumast kümnest” positiivsest taimest, mis toovad koju heaolu.

Pole asjata, et Feng Shui eksperdid pööravad toalilledele nii palju tähelepanu. Nende abiga saame oluliselt parandada oma heaolu ja heaolu, tuues oma koju harmooniat ja õnne.


1. Krüsanteem

See taim on Kaalude tähtkuju eestkoste all. Ja see ütleb kõik – krüsanteem loob majja vajaliku tasakaalu, tasakaalustades energiavoogusid. Kui oled elu suhtes pessimistlik, on krüsanteem just õige – see neelab endasse meie mõtete negatiivsed tagajärjed. Lisaks meelitavad need lilled koju positiivsust ja heaolutunnet ning maandavad õhus olevaid pingeid.

Kuhu panna: pane aknale, kus on krüsanteemile piisavalt valgust. Lill või kimp on ideaalne paigutada elutoa või köögi lõunaossa. Selliseid lilli ei tohi aga magamistoas hoida.


2. Kaktus  

Kaktus võib inimese lähedale asetades majja õnnetust tuua. Näiteks töölaual: selle nõelad ja teravad otsad loovad pingelise õhkkonna ja sunnivad meid olema agressiivsemad. Veelgi enam, mida pikemad on ogad, seda võimsam on löök. Kuid õiges kohas asuvast kaktusest saab aga tõeline kaitsja maja võimaliku väljastpoolt tuleva agressiooni eest - halbade soovide ja kurja silma eest. Kaktusel on väga tugev energia, mis neutraliseerib igasuguse negatiivsuse.

Kuhu panna: aknale, uksele lähemale, rõdule. Ärge asetage kaktust maja edelaosasse.


3. Varjukannike 

Arvatakse, et roosad ja punased kannikesed võivad parandada leibkonnaliikmete tervist. Lillad kannikesed aitavad meelitada ligi materiaalset rikkust ja kaitsta hädade eest Valged rahustavad ja maandavad pingeid. Kõik kannikesed leevendavad stressi ja puhastavad ruumi negatiivsest energiast, tuues koju harmooniat ja loovust. Need lilled meelitavad ligi ka rikkust ja rahalist heaolu. Kuid on üks tähelepanek: kannikestele ei meeldi kaklejad ja nad surevad majas, kus pidevalt tülitsetakse.

Kuhu panna: lillasid kannikesi pole vaja laste tuppa paigutada, et meelitada ligi materiaalset rikkust parem on asetada lill toa kagu nurka. Läänes on head valge õietega kannikesed, maja lõunaosas punased. Parim on paigutada lähedale mitu potti kannikest korraga.


4. Priimula

Priimula läheduses on alati rahulik ja mugav olla, see neutraliseerib negatiivsed emotsioonid. See lill kaitseb maja halbade soovide, kadeduse ja viha eest, loob positiivset energiat ja puhastab maja kõigest halvast, mida välismaailmast kaasa toome. Lisaks meelitab priimula jõukust- avades tee rahavoogudele.

Kuhu see panna: Priimula vajab päikest, et oma andeid näidata. Seetõttu tunneb ta end kõige paremini aknalaual, kus on kerge ja mugav.


5. Juudihabe (tradeskantsia)

See taim on suurepärane indikaator: kui kodus on energiaga kõik korrast ära, muutub see kollaseks ja laseb lehed maha. Ja kui probleemi ei saa lahendada poti teisaldamisega, siis on probleem atmosfääris tervikuna. Juudihabemel on võime kaitsta omanikke kuulujuttude, kadeduse, kurja silma ja hingamisega seotud haiguste eest.
Kuhu panna: see taim saab hästi hakkama ja näitab oma omadusi kõikjal majas, isegi pimedas nurgas. Seda ei soovitata paigutada ainult vannituppa.


6. Eukalüpt 


Eukalüpti nimetatakse ka energiamagnetiks: see puu meelitab rahalist heaolu, aitab taastada jõudu ja normaliseerida und. See on kaitsetaim, tõrjub majast välja negatiivsed lained, ei lase halbadel soovidel, kurjal silmal ja kadedusel sisse tungida.

Kuhu panna: Eukalüptile meeldib koht, mis on valgusküllane, kuid kaitstud otsese päikesevalguse eest. Parim on lõuna- või edelasuunaline aken.


7. Hüatsint 


See lill võitleb halva energiaga ja ajab eemale halvad mõtted, täites maja harmoonia ja sõbralikkusega. Tema juuresolekul muutuvad inimesed pehmemaks, heatahtlikumaks, lihtsam on leida vastuseid keerulistele küsimustele ja lahendada probleeme. Samuti ajab hüatsint eemale kurjad ja kadedad inimesed ning tuleb toime õudusunenägudega.

Kuhu paigutada: naistel soovitatakse hüatsint magamistuppa panna, see aitab armastust ligi tõmmata. Ja äri lihtsustamiseks on parem asetada hüatsint oma töölauale.


8. Alpikann (tsüklamen) 


Alpikann annab enesekindlust ka kõige muserdatumetes inimestes. See taim aitab keskenduda ja parandada enesedistsipliini, peletab ärevuse ja kahtlused. Alpikann laseb kõigel, mis majas on halvasti, endast läbi ja annab seda positiivse energia näol tagasi.

Kuhu see panna: põhja- või kirdesektoris. Saab paigutada magamistuppa.


9. Begoonia 


Begoonia aitab eluraskustega toime tulla tänu tugevale energiale. Veelgi enam, kui asetate selle taime lähedale mitu samasugust taime, suureneb see nende mõju. Begoonia äratab rõõmsameelsuse, aitab toime tulla depressiooniga, selgitada mõtteid ja aitab toime tulla stressiga.

Kuhu see panna: kööki, kus on soe ja niiske.


10. Basiilik


See ei ole ainult maitseaine köögis, vaid ka aromaatne antidepressant. Selleks, et hakkama saada oma halva tujuga, ei pea te seda sööma – basiilik tervendab atmosfääri juba oma kohalolekuga. See tõrjub negatiivseid mõjusid ja tõmbab ligi positiivsust. Basiilik toob koju ka armastust ja kirge.

Kuhu paigutada: põhja-, ida- või kirdesektorisse.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate