No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Napsused kurgid ehk kurgid viinamarinaadiga

by - esmaspäev, august 14, 2017




Üks põnev kurkide säilitamisviise ja nagu nimigi ütleb sisaldab antud marinaad puhast viina. Usun, et need kurgid aitavad hästi just haiget pead parandada :D

Vaja läheb:

Värskeid kurke paremad on väikesed

mustasõstra- ja kirsilehti

tillivarsi koos õisikutega


Marinaad:

1 l vett

2 sl soola

1 sl suhkrut

10 pipratera

1 loorberileht

1,5 sl 30% -list äädikat

1,5 sl viina


Kõigepealt steriliseeri purgid, muidu ei säili ükski hoidis :)

Tee valmis marinaad pane korra keema ja viin lisa viimasena juba valmis marinaadile.

Võta kurgid ja aseta purki koos mustasõstra- ja kirsiehtede ja tillivartega.

Kurkide peale valada kuum marinaad.

Purgid suletakse kohe õhukindlalt. Seejärel pööratakse kummuli- kaanega alaspidi ja kaetakse tekiga.
Lasta niimoodi seista üleöö. Peale seda võib viia juba jahedamasse ruumi.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate