No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kastanid voodis annavad energiat ja kaitsevad meid külmetushaiguste eest

by - reede, august 16, 2024


Kastanid on vana looduslik ravim, mida kasutatakse rahvameditsiinis. Saate neid koguda ja nende jõudu kasutada ka tänapäeval. Kastanitest saab tinktuuri teha, aga väidetavalt tuleb vaid kastanid kokku korjata ja sobivalt koju paigutada ja kasutada neid voodis padja all.

Mitu kastanit koguda?

Parki minnes ärge unustage koguda peotäis kastaneid. Okei, mõnele natuke suurem peotäis. Koju tasuks tuua nii palju kastaneid, kui vana te olete, pluss üks lisakastan.

Kastanid padja alla külmetuse vastu

Asetage kogutud kastanid padja alla.Võime need panna ka riidest kotti, et nad padja alt madratsil ringi ei veereks. Kastanite peal tuleks magada kevadeni, see pidavat meid külmetuse eest kaitsma ja kevadel põletame ära need kastanid, mille peal me magasime...

Kastanid seljavalu vastu

Kes meist ei kannataks aegajalt seljavalu käes?Taimetargad andsid nõu selle levinud vaevuse leevendamiseks: pange kastanid madratsi või voodi alla. See peaks toimima ja teie selg ei peaks enam valutama!

Kastanid taskus

Kui valutavad liigesed, eriti puusad ja põlved, siis vanade taimetarkade nõuannete kohaselt aitab see, kui kannad taskus mitut kastanit. Ja kui ei, siis on ikka veel kastanite kasulik ja rahustav toime, mille kallal lihtsalt näpud taskus askeldada :)

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate