No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

26. august - Rahvusvaheline koertepäev

by - pühapäev, august 25, 2024

 



Keegi ei saa võita meie südameid nii nagu inimese parim sõber - koer ning selle inimese ja koera vahelise sideme auks tähistatakse rahvusvahelist koertepäeva.

Võtke aega, et hinnata armastust ja väärtust, mida koerad meie igapäevaellu toovad, ning anda oma panus kodutute ja väärkoheldud koerte heaks kogu maailmas. Koerad teevad meie, inimeste heaks palju, alates meie turvalisusest päästeteenistuses töötades kuni pimedate, kurtide või puudega inimeste toetamiseni ja see on võimalus midagi tagasi anda.

Rahvusvaheline koertepäev on pühendatud meie karvastele sõpradele! Üks neist langeb 26. augustile . Selle päeva eesmärk on toetada inimesi, kes koerte eest hoolitsevad, olenemata nende kujust, suurusest ja tõust.
Vanderpump Dog Foundation alustas seda pidulikku päeva 2016. aastal. Teadlikkuse tõstmine ülemaailmsest koerte väärkohtlemisest on samuti üks kampaania lõppeesmärke, kuna paljud koerad satuvad ebaseaduslikesse kaklustesse ja paljud teised valvuri- või jahikoertena. Järgmise aasta augustis postita oma lemmikloomadest fotod sotsiaalmeediasse ja vii nendega mõnusalt pikale jalutuskäigule!


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate