No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

27. august - Rahvusvaheline loteriipäev

by - esmaspäev, august 26, 2024

 


Rahvusvaheline loteriipäev on päev täis põnevust, unistusi ja võimalusi. See on aeg, mil inimesed kogu maailmas tulevad kokku, et proovida oma õnne loteriis, lootes sellele elumuutvale võidule.

Ühendkuningriigis tehtud uuring näitab, et 83% elanikest teatasid, et ostsid viimase aasta jooksul loteriipileteid. Loterii mängimine muutus peavooluks 15. sajandil Euroopas ja ilmus USA-s 17. sajandil pärast seda, kui kuningas James I korraldas loterii, et rahastada esimest alalist Briti asundust Virginias, Põhja-Ameerikas. Sellest ajast alates on era- ja avalik-õiguslikud asutused loterii kasutanud, et koguda raha sõdade, linnade, kolledžite ja kogukonnaprojektide jaoks.

Rahvusvahelise loteriipäeva tähistamise põhjused

Rahvusvahelist loteriipäeva tähistatakse seetõttu, et loteriidel on ainulaadne viis inimesi kokku tuua. Ükskõik, kas see on kapriisist pileti ostmine või sõpradega loteriiga ühinemine, võib võidulootuse jagatud kogemus olla uskumatult siduv.

Lisaks toetavad paljud loteriid olulisi eesmärke, alates haridusest kuni terviseprogrammideni, muutes iga pileti enamaks kui lihtsalt rikkuse võimaluse, vaid ka panuse ühiskonda.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate