No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

4. august- Rahvusvaheline valge veini päev

by - laupäev, august 03, 2024


Rahvuslik valge veini päev on loodud selleks, et saaksime avaldada austust sellele imelisele alkohoolsele joogile. Paljude aastate jooksul on valge vein olnud paljude inimeste joogivalik.

Veini päritolu ulatub 7500 aasta taha. Eksperdid on aga veendunud, et seda joodi ammu enne esimesi leitud asitõendeid! Punasest veinist sageli kergemaks ja värskendavamaks peetav valge vein on suurepärane aperitiiv enne sööki, sobiv kaaslane kala- või valge liharoogade kõrvale ning fantastiline magustoidu lisand.

Maailmas on positiivne vikerkaar veine, kuid ükski pole nii magus ja õiglane kui need, mida peetakse valgeks. Ärge tehke viga,pidades valged veine valgeteks, sest nad on seda harva, kui üldse, tõeliselt valget värvi, vaid on õrnkollased, kuldsed või kollakasrohelised. Valge veini päev loodi selleks, et aidata tähistada veini, mis eristub kõigist teistest jookidest.

Olenemata sellest, kas naudite õhtul teleka ees klaasikest veini või naudite seda oma einega -See on päev, kus saate nautida valget veini ja mitte tunda end selles süüdi!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate