No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

7 aktiivset punkti jalatallal, mis toovad teid elule tagasi juba mõne minuti jooksul

by - laupäev, oktoober 28, 2017



7 aktiivset punkti jalatallal mis toovad teid tagasi elule mõne minuti jooksul.


Masseerides suurt varvast, mõjutate te hüpotolaamust. See on väga kasulik inimestele, kes vaevlevad ülekaalu käes,- vajutades sellele punktile, aitab see kontrollida isu, soodustab loomulikku kõhnumist.

Suure varba keskel on punkt, mis vastutab hüpofüüsi töö eest – peamine hormonaalne nääre. Mitte mingisugune hormonaalne tasakaalutus pole teile hirmus, kui te pöörate sellele punktile piisavalt tähelepanu.

Pöia alaosas on ala, mille masseerimine võrdub kilpnäärme massaažiga. Olles pidevas stressis annab kilpnääre endast tunda täiesti tervetel inimestel, selle koha masseerimine on kõigile kasulik.

Jalatalla keskmist kohta masseerida on eriti mõnus – närvide kogumik on seotud diafragmaga. See on tõeline lõõgastus!

Aktiivne mõjutamine jalatalla keskosa aitab toime tulla stressiga ja vabastab pingetest.

Jalatalla sisemise ääre lähedal keskosale lähemal, on neerupealsete tööga seotud närvilõpmed. Kui te tunnete suurt väsimust, siis selle koha masseerimine aitab kiiresti taastada kaotatud energia.

Jala kanna alaosas pisut välimise ääre poole on punkt mida masseerides te aktiviseerite organismist toksiinidest väljaviimise – toksiinid ei hakka teis seestpoolt mürgitama.


Alustage massaažiga ärge lükake seda edasi! Tehke endale kingitus peale rasket tööpäeva ja masseerige oma jalgu. Tulemus inspireerib teid seda meeldivat toimingut tegema iga päev.




You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate