No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Sellel kuu loomise ajal saad uut energiat süstida oma suhetesse

by - kolmapäev, oktoober 18, 2017



Seekord 19. oktoobril (kell 22:11)toimub kuuloomine Kaalude märgis.
Noore kuu loomine, see on imede ja üldse maagiline aeg, see on aeg, millal tasub teha lihtsaid rituaale soovide täitumiseks ja oma tuleviku kujundamiseks.
Selle noorkuu ajal peaksime endale uusi eesmärke seadma ja mõtlema uutele algustele, ning saame ka käimasolevatele projektidele uut energiat lisada. See on hea aeg tasakaalustada oma suhteid ja tunnustada oma partnereid ja töökaaslasi. Kaalude energiaga võime läbi viia olulisi muutusi oma elus.

See noorkuu toob meie ellu värsket loomingulist energiat, nimelt meie suhetesse. See on aeg, mil meid valdab tungiv soov tasakaalustada oma isikelikke suhteid. Erinevad läbirääkimised saavad nüüd olla eriti tõhusad, kuna suudame end kehtestada ilma teisi ohustamata või solvamata.

Kaaludega seotud õppetunnid hõlmavad rahu sõlmimist meid ümbritsevate inimestega, üldiselt kogu meid ümbritsevaga.

Noorkuu ajal saame oma soovid ja eesmärgid soovida, mis mille poole tahate see kuu jõuda või saada. Oma soove saate julgelt terve päeva jooksul teha, aga kõige tõhusam ja parem aeg on seda teha nelja tunni jooksul peale kuuloomist.

Kuuloomise rituaal:

Tee kuu loomise ajal maagiline rituaal, mis laseb sinu soovidel paremini täide minna. Võta valge paber. Kirjuta soov paberile, näiteks kui soovid aegunud ja mitte toimivat suhet lõpetada.
 Kujutle kirja kirjutades end juba prii ja muredest vabana. Kui kõik on kirja saanud, siis lausu mõttes: lasen kõigel, mida ma enam ei vaja, minna.
Võta kuumakindel alus, või taldrik ja süüta paber põlema, kui paber on põlenud puhu tuhk allatuult või lase sel voolava veega minema kanduda.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate