No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Probiootikumid- uue põlvkonna puhastus- ja hügieenitooded!

by - teisipäev, oktoober 24, 2017


Eestimaa puhtamaks ja keskkonnasäästlikumaks!
Nii võiks vist olla uue sensiatsiooniliste puhastusvahendite deviis! Eestisse on tulnud uue põlvkonna puhastusvahendid ja kosmeetikumid- PROBIOOTILISTE TOODETE MAALETOOJA CHRISAL-NORD
Kui asi oleks tavaliste vahenditega, siis ma vast nii pateetiline ei oleks! Me elame keskkonnas mis on täis saastet ning toitume ebatervislikult, see kõik mõjutab negatiivselt meie tervist, eriti suure löögi all on keha pealmine pind ehk nahk.
Muidugi peaksime me sööma puhtast loodusest tulevat toitu, kuid alati pole see võimalik.

Saatus viis mind kokku inimestega, kes on toonud eesti turule imelise loodustootesarja nagu seda on Probisana
Selles sarjas on palju häid tooteid, mis aitavad sul vabaneda erinevatest probleemidest. Kuid täna räägin ma teile mõnest tootest oma kogemuse põhjal, mitte aga mulle teadmata tundmata inimesest.
Nendeks toodeteks on fantastilised:
Dušigeel ja kehakreem
Nüüd räägin teile aga enda kogemusest.
Sain enda peal prooviks proovida osasid nende toodeid, aga täna saan rääkida dušigeelist ja kehakreemist ning sellest viimasest, ehk kreemist ainult ülivõrdes, sest see on olnud minu enda kogemuse põhjal ainukene reaalselt silmaga nähtav ja käega tuntav tulemus.(Teised ravi kreemid ja teepuuõli ja aaloe geel pole kahjuks eriliselt aidanud.)Nimelt on, mul väga tundlik ja kuiv näonahk, ja ükski niisutav, ega toitev kreem pole suurt muutust minu nahaga teinud, kuid nüüd kasutades seda kreemi, (algul vaid osaliselt) pannes kreemi ainult probleemsetele kohtadele, on mulle üllatuseks minu näonaha kuivus kadunud, see on pehmem ja isegi siledam.
 Järjekordse kosmeetiku visiidi ajal, oli minu kosmeetik tõsiselt üllatunud, sest näonaha kuivus ja isegi kortsude sügavus olid märgatavalt vähenenud! Nahk on muutunud ka palju elastsemaks. Tahan siinkohal ära märkida, et olin selleks ajaks seda kreemi kasutanud vast ehk kõigest 2 NÄDALAT!
Olin ikka suhteliselt skeptiline algul nende toodete suhtes, sest suuremosa kreeme lubavad sinu nahaga imet teha, kuid just nagu poliitikudki- on ainult suur jutt, tegelikkus on hoopis midagi muud.

Otsustasin, et teen kuu ajase pausi kosmeetiku juures, ja ei tee ühtegi kosmeetilist protseduuri. Peale seda lasen uue naha diagnostika, et näha kas ka aparaadid näitavad muutust.
Võtan ka eelmised tulemused ette ja teen tulemustest pildid ning riputan siia ülesse, ehk on ka teistel huvi, et kuidas need tooted on mõjunud :)
Muidugi ei ole need tooted mõeldud ainult naha probleemsetele nahatüüpidele, vaid sobivad hästi ka igapäevaseks kasutamiseks ja hoolduseks, et sinu naha mikrofloorat parandada ja noorendada nahka.

Need Dušigeel ja kehakreem on mõeldud inimestele kellel on psoriaasi, akne, ekseem, naha üldine kuivus, lööve, erineva allergiad. Dušigeeli ja kreemi kasutamise koosmõjul  on neil nahka parandavad omadused, kuna need aitavad taastada naha loomulikku mikrofloorat.
Samuti peale operatsiooni või sünnitust, on hea kasutada kreemi ja dušhigeeli, sest haavad kasvavad kiiremini kinni ja armid paranevad kiiremini ja jäävad märkamatumaks.
 Seda kreemi sobib kasutada kõikjal, kus kihelust või sügelust esineb, kuna  kreem on rahustava toimega ning võtab sügelust vähemaks.
Nende lehelt saadud info- Psoriaasi kui ka sügelevate naha reaktsioonide korral sügelus kaob juba järgmisel päeval, kestendus aga 3-5 päeva jooksul. Suuremad psoriaasi kolded vajavad 2-4 nädalat igapäevast kreemiga niisutamist, et lõplikku tulemust näha.

Rohkem infot erinevate toodete ja sarjade kohta leiad nende Kodulehelt: www.probiootiline.ee


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate