No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Segu, mis muudab teie hallid juuksed tagasi loomulikku värvi

by - laupäev, oktoober 07, 2017



 On hästi teada, et hallid juuksed on loomuliku vananemise protsessi tulemus, kuid siiski on mitmeid muid põhjuseid, mis võib seda põhjustada näiteks alatoitumine, kemoteraapia tagajärjel toitainete vaegus, geneetiline jne. Tänapäeval on meil olemas palju erinevaid tooteid mis lubavad teid aidata halliks minemise eest või lausa seda peatada. Kuid need on üsna kallid ja need sisaldavad endas mürgiseid kemikaale mis võivad osutuda teie tervisele kahjulikuks.

Niisiis, selle asemel, et kulutada nendele toodetele tervet varandust, pakume me teile võimalust seda probleemi lahendada looduslikul viisil.

 Hallide juuste vastane retsept.

Kookosõli ja sidruni segu. Kookosõli võib olla paljuski tervisele kasulik. Sellel on võime tugevdada juuksejuuri ja juukseid, sest selles on rikkalikult loorberhapet ja rasvhappeid ja antimikroobseid omadusi. Samuti sitimuleerib see uute juuste kasvu. Rasvhapped koos vitamiinidega toidavad peanahka ja eemaldavad juuksefolliikulide poolt tekitatud rasva.

Sidrun on juustele väga kasulik kuna ta on rikas C, B vitamiinide poolest, fosfori ja antiosüdantsete omaduste poolest. Sidrunit soovitavad ka arstid, et ennetata valgete juuste teket.

Vajalikud koostisosad:

3spl värskelt pressitud sidrunimahla

50ml kookosõli

Valmistamine:

Esmalt peate te pesema oma juuksed ja segama sidrunimahla kookosõliga plastik kausikeses. Seejärel kandke saadud segu peanahale ja masseerige kergelt. Laske seista 45 minutit kuni 1 tund. Siis peske oma juuksed šampooniga. Te peate kordama seda protseduuri kaks korda nädalas.

Peale selle on sellel segul väga efektiivne kõõmavastane toime.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate