No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Tort „Kirsitorn“

by - Reede, juuli 14, 2017


 See magustoit ei ole ainult maitsev, vaid ka ilus ja see täiendab efektselt teid peolauda. Võtke kindlasti teadmiseks.

Koostisosad:
Või – 1 pakk;
Nisujahu – 0,5 kg;
Hapukoor – 1000 gr;
Suhkur – ½ kg;
Sooda v. küpsetuspulber – 5 g;
Sool – 5 g;
Konserv kirss – 600-800 gr.

Tordi samm sammult valmistamise juhend:
Eelnevalt marineerige kirsid konjakis. Kui sulle ei maitse, võid jätta selle protsetuuri vahele.
Küpsetuspulber puistake 200g hapukoore sisse.
Segage võiga klaas suhkrut, valage juurde hapukoor ja mikserdage ühtlaseks massiks.
Edasi segame taina, lisades sõelutud jahu.
Nüüd jagame taina 12 – 15 osaks ja paneme külmkappi kolmeks tunniks. Taina osad keerata toidukilesse.

Kui aeg on möödunud, rullime iga tainaosa pikaks ristkülikuks ja ristküliku keskele algusest kuni lõpuni paneme kirsid puistame üle suhkruga ja keerame rulliks.
Ristkülikud peavad olema ühepikkused.
Paneme küpsetuspanni torukestega ahju ja küpsetame 25 minutit 190 kraadiga.
Võtame ahjust välja ja valmistame kreemi.
Vahustada 800 grammi hapukoort suhkruga.
Paneme alusele 5 torukest alumiseks reaks. Määrime kreemiga ja paneme nüüd 4 torukest ja nii kuni saavutame kolmnurga iga rida väheneb ühe torukese võrra kõige tipuks jääb üks toruke.
Määrime kõik hapukoorekreemiga üle, kõige peale võid puistata kakaod või riivitud šokolaadi.

Head isu!
 Valmistage see tort ja vaimustus ning tähelepanu on teile garanteeritud! See retsept liigub teie pidevate laual olevate roogade nimekirja esiotsa.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate